עבור לתוכן

רמקולים 2.1 , מיקדדתי את הצורך שלי, וכעת אני צריך עזרה (דחוף-מחר קנייה!)

Featured Replies

פורסם

אז מה?!- ...דוגרי...אני מחפש רמקולים 2.1 טובים באיכות, בבאס; למוזיקה, סרטים ומשחקים.

אני מחפש רמקולים שהתמורה\איכות\מחיר הם הכי טובים...מוכן לשלם עד משו כמו 900~400 (200$ מקס')....אבל כמה שפחות יותר טוב  ;D...

אני רוצה להנות מהרמקולים ושלא יעלו יותר מדי עקב זאת, ושיספקו אותי.

נוסף על כך, אני מחפש רמקולים עם יציאה אופטית (בגדר מומלץ מאוד אבל לא חובה) , ועדיף עם חיבור לאוזניות..

יתר על כן, יש לי אופציה לקנות בדיוטיפרי את הרמקולים במחיר הנ"ל?(כי אחי טס מחר ואני צריך להחליט האם לקנות משם או מבארץ...אני לא מעוניין בקנייה מחו"ל-בלי אחריות):    http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232

יש הצעות?

בתודה

Diableo

פורסם

פעם הייתי דפוק וחשבתי שאפשר להזמין דרך האתר הזה :))

עזבו..גם עכשיו אני דפוק קצת

פורסם

לי יש את ה Altec Lansing FX6021 ואני ממש ממש מרוצה מהם... אומנם הם קצת מעבר לתקציב שלך (100 שקל) אבל הם היחידים שאני מכיר ואני ממליץ אליהם בחום...

בכל מקרה בהצלחה :-)

פורסם

ATP3

אין מה לחשוב אפילו

פורסם
  • מחבר

רק באססה שאת הatp3 לא ניתן לתלות על הקיר ואין להן גם חיבור לאוזניות..

מה אתם אומרים על t3000 של קריאטיב?

פורסם

תוסיף 100 שקל ותקח את מה שהצעתי

המון רמות מעל לאייטיפי3

פורסם

JUNGLE

איך רמקולים של 200 דולר הם 100 שקל יותר מה ATP3?

ATP3 עולים גג 400 שקל

מה שאתה מציע עולים

900 שקל.

אתה יכול לקחת מערכת 5.1

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37906

פורסם
  • מחבר
איך רמקולים של 200 דולר הם 100 שקל יותר מה ATP3?

ATP3 עולים גג 400 שקל

מה שאתה מציע עולים

900 שקל.

אני בהתחלה רשמתי שהסכום המקסימלי שלי הוא 800...ושיניתי אותו לא מזמן...ל900...(200$)-בהתחשב אולי בfx6021 שנמכר בסכום הזה בדיויטפרי.

לכן הוא אמר לי שאם אני הוסיף עוד 100 ש"ח (מ800-הסכום המקס' הקודם שרשמתי) אני אוכל לקניות את הfx6021.

אתה יכול לקחת מערכת 5.1

-אני מעוניין רק ב2.1, תודה בכל זאת

פורסם

לי יש את הLOGITECH X230 - אני מאוד מרוצה מהם, יש אפשרות לתלות על הקיר וגם יש יציאת אוזניות (אין אופטית!)

לדעתי לך או עליהם או על מה שהמליצו לך, אני קניתי את שלי לא מזמן ובחרתי מהם רק בגלל שקראתי (לא זוכר בדיוק איפה - באחת הביקורות) שיש לATP3 גוון קצת חשמלי.

שתי האפשרויות הן אחלה - רק תבחר מה שנראה לך יותר.

יש על שניהם הרבה ביקורות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה. :xyxthumbs:

בסוף לקחו לי x-230 שהיה בדיוטיפרי (למרות שלא הופיע באתר שלהם) ב76$.

ככה שנשאר לי עכשיו יותר מחצי מהכסף המקסימלי (124$) ובהם אפילו אוכל לקנות מצלמת רשת אם ארצה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים