עבור לתוכן

עדכון הפצה - Creative X-FI

Featured Replies

פורסם

סופ"ש נכנסים לארץ...

אחרי סוכות בחנויות.

יהיה נחמד אם תעלו לשירשור הזה כתבות סיקורים ובמיוחד השוואות בין הכרטיסים עצמם שבסדרה הנ"ל וכל מה שקשור שנתקלתם בו ברשת ויעזור לשקול קנייה.

פורסם

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1125739632,4948,

מגוון ביקורות, והסבר דיי נקחב בנוגע למה ונכון ומה לא במסע הפרסומי של קריאטיב.

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1123566682,70808,

הכרזה על זמינות ודגמים שונים של כרטיסים.

זה מקיף כמעט את כל מה שיש כרגע על הכרטיס המדובר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אלה הם לא דיעות אישיות של אנשים שרכשו את המוצר כבר.

פורסם

אה לא?! אז על מה בדיוק נראה לך שביססתי את החדשה בנוגע לצמצום התחום הדינאמי? רק על ביקורות? אני נוהג לא להסתמך על ביקורות, קראתי כמה וכמה דיונים ושוחחתי עם מספר חברים מארה"ב שקנו את הכרטיסים לפני שכתבתי את החדשה הזו.

תריץ גם חיפוש בפורום, היו לא מעט הודעות שלי בנושא שכללו ציטוטים מדויקים הקשורים לנושא.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

נגעת בפרטים טכנים, לא על חווית השמיעה עצמה.

פורסם
מפי אותם אנשים אשר בחנו את הכרטיס עולה כי כל האפשרויות שהכרטיס מציע אינן מעבר לאלגוריתמים קיימים, ושימוש נרחב מאוד באקולייזר אשר מגביר את כל התדרים בממוצע ב-3db. זאת ועוד, אף נטען באחת הביקורות כי הכרטיס לא רק שלא מגדיל את התחום הדינאמי של המוזיקה, אלא אף מכווץ אותו.

כל אילו מבוססים על חוויות שמיעה של אנשים.

כמו כן, בכל אחת מהביקורות שיש קישור אליהן בחדשה יש חוויות שמיעה של הבוחנים. אם אתה מחפש מישהו ששמע את הכרטיס ויגיב פה, אני בספק אם תמצא. אני מכיר רק 2 אנשים בארץ שיש להם את הכרטיס הזה, (הביאו מארה"ב) ושניהם לא כותבים בפורום הזה (למרות שתמיד קיימת האפשרות שיש מישהו בפורום הזה שרכש את הכרטיס).

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים