פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים אני משחק קאונטר ובשביל לעלות FPS אני צריך לבטל V-SYNC או Virtical Sync זה אותו דבר עכשיו אם אני יבטל אותו זה יכול לפגוע בכרטיס מסך אולי לגרום להתחממות שלו או משו כזה?הכטיס מסך שלי הוא geforce 6600 256MBתודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר למה?? מה זה יכול לעשות?אם לא לכבות את זה אז איך עוד ניתן לעלות FPS ב CS 1.6?
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר רגע אני מבולבל אמרת לי לבהתחלה שלא עדיף לכבות את זה עכשיו אתה אומר שאני יכול לכבות =\ אם זה יכול לגוע בכרטי מסך אז עדיף שלא!
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים Vsync מגביל לך את ה- FPS ועושה אותה כמה שיותר יציב (בסביבות ה- 30FPS).אם אתה רוצה להעלות את ה- FPS תכבה אותו בשביל שה- FPS יהיה גבוהה יותר.ולא, הוא לא אמור לגרום לנזק.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר הנא עכשיו זה אצלי ככה:מה אני אמור לעשות בשביל לעלות FPS?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים תוריד את הוי ותעביר ל OFF במשחק אותו דברוניקדתי ... מההתחלה התכונתי לכבות, לא יפגע.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר תוריד את הוי ותעביר ל OFF במשחק אותו דברוניקדתי ... מההתחלה התכונתי לכבות, לא יפגע. מה שאני מפחד זה שבגלל שהקירור שלי לא משו, בקושי מאוור ולא בא לי שישרף הכרטיס מסך.מה בכלל עושה ה V-SYNC הזה?
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים וואי מה אתה לחוץ ?! זה לא OC תחשיב את זה כפילטר ומה זה עושה כבר אמרו לך למעלה..
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מה שאני מפחד זה שבגלל שהקירור שלי לא משו, בקושי מאוור ולא בא לי שישרף הכרטיס מסך.מה בכלל עושה ה V-SYNC הזה?כבר אמרתי לך.הוא מגביל לך את ה- FPS.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר וואי מה אתה לחוץ ?! זה לא OC תחשיב את זה כפילטר ומה זה עושה כבר אמרו לך למעלה.. ואי תודה הרגעת אותי =)
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים זה מונע עיוותים ומריחות.. זה מתאם את ה-FPS לקצב הרענון של המסך ובגלל זה עדיף יותר שזה מופעל. אם אתה עובד על 60 FPS המקסימום יהיה 60 FPS ואני לא חושב שזה מסוכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.