עבור לתוכן

מחפש עכבר עד 100 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה עכבר עד 100-130 אני מעדיף משהו טוב של לוגיטק אם יש אני לא צריך משהו מיוחד אני יסתדר אם הכול כי אני רגיל להשתמש בעכברים שעולים 40 שקל אז כל ההצעות היו טובות

תודה לעוזרים :hi:

פורסם
  • מחבר

הוא טוב העכבר הזה ? ואיזה עוד עכבר אתה יכול להציע עד 250 בגלל שנשבר לי הכבר וובנתיים אין כל כך הרבה כסף רק עוד כמה חודשים יהי לי כסף אני יכול לקנות משהו טוב אז בנתיים אני אני חושב שאני יקנה את זה יש אותו איפה שהוא בחנויות בנתניה ?

פורסם

ב240 יש לך בנועה MX518

פורסם

יש לך בעיות בהבנת הנקרא?? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

יש לך בעיות בהבנת הנקרא??  :kopfpatsch: :kopfpatsch:

לא הבנתי למה? אם אתה מתכוון איך שכתבתי אני יסביר לך עכשיו יש לי רק 100 שקל בערך לקנות עכבר אז בשביל לא לפתוח שוב תארד עוד כמה זמן אני רוצה הצעות לעוד עכבר עד 250 שקל כי בעוד כמה חודשים אני רוצה לקנות יותר טוב ואת זה להשים במחשב הישן שלי

ויש לי עוד שאלה מוכרים אותו בנתניה ?

הוא שבנועה מחשבים אני יכול להזמין אותו בלי לתת כרטיס אשראי ואז לשלם איכשהו במזומן

פורסם

לא הבנתי למה? אם אתה מתכוון איך שכתבתי אני יסביר לך עכשיו יש לי רק 100 שקל בערך לקנות עכבר אז בשביל לא לפתוח שוב תארד עוד כמה זמן אני רוצה הצעות לעוד עכבר עד 250 שקל כי בעוד כמה חודשים אני רוצה לקנות יותר טוב ואת זה להשים במחשב הישן שלי

הוא שבנועה מחשבים אני יכול להזמין אותו בלי לתת כרטיס אשראי ואז לשלם איכשהו במזומן

מה זה השטויות האלה- אתה מבקש המלצה לעכבר שתקנה עוד חודשיים?!? :screwy:

קיצר נועה הם היחידים שמייבאים את הMX500, וזה באמת העכבר הכי טוב שתוכל למצוא במחיר הזה. ונראה לי שאתה יכול לשלוח כסף מזומן בדואר, אם אתהב לא רוצה להביא אשראי

פורסם

לא התכוונתי אליך.. אלה למי שהציע MX518.. לא ראיתי שכתבת שאתה רוצה עוד עכבר ב250.. אני מתנצל

פורסם
  • מחבר

מה זה השטויות האלה- אתה מבקש המלצה לעכבר שתקנה עוד חודשיים?!?  :screwy:

קיצר נועה הם היחידים שמייבאים את הMX500, וזה באמת העכבר הכי טוב שתוכל למצוא במחיר  הזה.  ונראה לי שאתה יכול לשלוח כסף מזומן בדואר, אם אתהב לא רוצה להביא אשראי

נו נכון עוד חודשיים ככה אני רוצה לקנות יותר טוב אבל את זה אני יעביר למחשב הישן כי יש לי שם גם עכבר פשוט

וNadaw חשבתי שהתכונת אלי כי אני באמת לא כתבתי כל כך ברור ואם מביאים בדואר הוא ששליח בא הביתה ? כי הזמנתי כמה דברים ובא אלי שליח הביתה

פורסם

נו נכון עוד חודשיים ככה אני רוצה לקנות יותר טוב אבל את זה אני יעביר למחשב הישן כי יש לי שם גם עכבר פשוט

וNadaw חשבתי שהתכונת אלי כי אני באמת לא כתבתי כל כך ברור ואם מביאים בדואר הוא ששליח בא הביתה ? כי הזמנתי כמה דברים ובא אלי שליח הביתה

LOL אלק שליח, ישלחו לך בעיטה....... :silly:

פורסם

מה LOL....אני הזמנתי (במקרה) אתמול transformer והגיע אלי הביתה שליח שלקח ממני כסף מזומן...(אגב המארז לא בשבילי...)

פורסם
  • מחבר

LOL אלק שליח,  ישלחו לך בעיטה.......  :silly:

למה תראה כתוב פה שיש שליח http://www.noacomp.co.il/faq.asp

מה LOL....אני הזמנתי (במקרה) אתמול transformer והגיע אלי הביתה שליח שלקח ממני כסף מזומן...(אגב המארז לא בשבילי...)

השליח לקח ממך כסף במזומן כשהוא בא לתת לך את זה ? אז כמילאית את הפרטים באתר מה כתבת?
פורסם

כן השליח לקח ממני כסף שהוא בא....ואני לא הזמנתי דרך האתר....אני הזמנתי דאך הטלפון..(כדי להיות בטוח שההזמנה תגיע וכדי לברר מתי השליח בא...)

פורסם
  • מחבר

ומה זה הגיע אליך תוך יום ?. וכמה לקחו לך על משלוח 35 שקל ונרשמת לאתר או שלא ?

פורסם

זה הגיע תוך יומיים (תלוי אם המוצר במלאי...) המשלוח עלה 45...ולא נירשמתי לאתר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים