פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים הנה מצאתי את זה לא יודע אם פרסמו פה אבל הנה: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=05vga007800gtx0roundup07800gtx00808 מראים פה תוצאה של אחד שבדק את כל החברות ועשה השוואה בין כל כרטיסי הג'יפורס 7800GTX לפי ההשוואה מראים שALBATRON היא החברה הכי טובה... כנסו תראו.. מקווה שעזרתי קצת..(אם לא פירסמו את זה פה כבר )
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים בחרו אותו בגלל שהוא אובר קלוקר טוב,שים לב,הוא רק מומלץ.והmsi קיבל את בחירת העורך...הmsi הוא אוברקולוקר טוב,מגיע עם באנדל טוב,והביצועיים שלו טובים. לכן נתנו לו את בחירת העורך..
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר כן צודק אבל בכל מקרה אני לא ממש סומך על MSI אז אלבטרון גם מעולה...
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים למה לא סומך לא הבנתי ??? msi אחלה חברה . חוצמזה ראית בעצמך אם היא לא הייתה חברה טובה הכותב לא היה בוחר בה . כמוש שכבר אמרו הmsi הוא אוברקולוקר טוב,מגיע עם באנדל טוב,והביצועיים שלו טובים.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים האלבטרון לא קיבל את בחירת העורך בגלל הבאנדל הדליל שלו, דבר שלא מעניין הרבה אנשים.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים הם אל בדקו את הכרטסי שלי, של BFG...צודק,כי BFG הכי חזק(בטח שילמו לו או משהו...)
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר צודק,כי BFG הכי חזק(בטח שילמו לו או משהו...)הרגת אותי אחי...חחחח וד"א אני לא סומך על MSI כי היה לי לוח שלהם שכל הזמן עשה לי בעיות וגם היו לי שתי כרטיסי מסך שלהם שכבר לא עובדים משום מה... כנראה אני והמזל שלי עם MSI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.