עבור לתוכן

SAFEDISC 2.XX וצורבים

Featured Replies

פורסם

אני צריך את הרשימה של הצורבים אשר תומכים בצריבת דיסקים עם SAFEDIC 2.XX

פורסם

נסה בפורומים ב-www.gamecopyworld.com

בכל מקרה אני יודע ש-LITEON מסוגל להתגבר על SD2.XX

פורסם
  • מחבר

אני גם יודע שLITE-ON מסוגל אך אני גם יודע שלא כל הצורבים של ליט-און

מסוגלים לכן אני צריך את הרשימה

פורסם

מישהו יודע למה teac x40 מסוגל?

וכמה מגה דיסק הוא מסוגל לצרוב במקסימום?

נראה לי 700 אבל אני לא בטוח.

פורסם

LiteOn & Plextor מסוגלים בכיף לצרוב מוגנים ב-SafeDisc.

פורסם

מישהו יודע למה teac x40 מסוגל?

וכמה מגה דיסק הוא מסוגל לצרוב במקסימום?

נראה לי 700 אבל אני לא בטוח.

מישהו?

פורסם

יש גם את ה Aopen!

זול מהיר וטוב....!

פורסם

העניין של צריבת דיסק מגון מתחלק לשניים:

הראשונה, האפשרות לקרא את הדיסק ולהעתיק אותו לImage על הכונן הקשיח כאשר הסקטורים ה"חלשים" שלו(ההגנה) תועתק ביחד איתו, ולא כשגיאה מנקודה מסויימת. השלב הזה תלוי במכשיר הקריאה, שיכול להיות גם כונן סידירום רגיל, אבל בד"כ עושים זאת עם צורב כי הקריאה שלו יותר מדוייקת, ואפשר לקרא איתו דיסקים במהירות איטית יותר.

השנייה, הצריבה של הImage וגיבוי המשחק באופן סופי(למקרה שחס ושלום יקרה משהו לדיסק המקורי) - כאן זה תלוי בצורב, אם הוא יצליח לצרוב את הסקטורים ה"חלשים" מהImage ע"ג התקליטור ולשמר את ההגנה(כלומר לא יוכלו לשכפל את הגיבוי בלי לעשות את אותו תהליך כי מה שיתקבל זה גיבוי מדוייק של הדיסק המקורי), שלא תצרב כסתם סקטורים פגומים או שהצריבה "תדפק" בגלל סיבה כל שהיא וזה בגלל ההגנה.

פורסם

www.elby.de

supported writers

...

שם יש הסבר מה המשמעות של מה ותשים לב ש

currect efm encoding

זה בשביל צריבת SD2

פורסם

LiteOn & Plextor מסוגלים בכיף לצרוב מוגנים ב-SafeDisc.

מנסיון אני יכול להגיד לך שלא.

לא הצלחתי עם PLEXTOR X40X16X12 ולא עם X40X40X12 לצרוב את HEROES 4 המקורי שלי לחבר.....

בדקתי בפורומים של GAMECOPYWORLD ושם דיברו רק על LITEON

פורסם

העניין של צריבת דיסק מגון מתחלק לשניים:

הראשונה, האפשרות לקרא את הדיסק ולהעתיק אותו לImage על הכונן הקשיח כאשר הסקטורים ה"חלשים" שלו(ההגנה) תועתק ביחד איתו, ולא כשגיאה מנקודה מסויימת. השלב הזה תלוי במכשיר הקריאה, שיכול להיות גם כונן סידירום רגיל, אבל בד"כ עושים זאת עם צורב כי הקריאה שלו יותר מדוייקת, ואפשר לקרא איתו דיסקים במהירות איטית יותר.

השנייה, הצריבה של הImage וגיבוי המשחק באופן סופי(למקרה שחס ושלום יקרה משהו לדיסק המקורי) - כאן זה תלוי בצורב, אם הוא יצליח לצרוב את הסקטורים ה"חלשים" מהImage ע"ג התקליטור ולשמר את ההגנה(כלומר לא יוכלו לשכפל את הגיבוי בלי לעשות את אותו תהליך כי מה שיתקבל זה גיבוי מדוייק של הדיסק המקורי), שלא תצרב כסתם סקטורים פגומים או שהצריבה "תדפק" בגלל סיבה כל שהיא וזה בגלל ההגנה.

ובכל זאת..

מישהו יודע למה teac מסוגל בצריבת דיסקים מוגנים?

אגב, שמעתי באחד הפורומים של CDRLABS שדווקא לייטאון לא להיט בקטע הזה.

פורסם

זה הכל תלוי בחברה ובשאיפות שלה להיות חברה ליבראלית...

פורסם

פח...

למי אכפת מהשאיפות של החברה. אני הבנתי שיש רק סוג אחד של הגנה של saefdisc (2.2) בדיסקים שteac לא מסוגל לצרוב ולייטאון כן.

אם יש יותר.. שתפו אותנו.

פורסם

ואיך הצורבים של YAMAHA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים