פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים 2 שאלותבאיזה רמה של ידע אתה שם את עצמך (בנושא מחשבים בכלל)?והאם אתה רוצה להוריד שירים בודדים או דיסקים שלמים?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אני אציע לך את ברירת המחדל EMULEיש גם BITTORRENT DC++ועוד תלוי בידע שלך במחשבים
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר אני לא נוב אפס אבל אני לאמבין ממש ממש טובולהוריד גם בודדים וגם אוספים
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים למוזיקה (בעיקר לשירים בודדים) התוכנה הכי טובה היא limewire מהירויות הכי טובות לרשתות שיתוף שמצאתי (לא כולל ביטורנט כמובן) והמגוון ממש גדול לתוכנות היא לא שווה כלום אבל למוזיקה היא הבחירה שלי
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים פעם הייתי משתמש בflashFXP להורדת מוזיקה ובכלל...(מוריד על 100) אבל מאוד קשה (לפחות לי) למצוא פאבים...ובגלל זה עברתי ל emule מוזיקה מוריד לה על 30 ומשחקים\תוכנות מוריד לי על 10< :'(
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים בשביל דיסקים שלמים (האמת גם בודדים הולך.. זה אותו דבר.. אבל אתה פשוט תמיד תמצא כבר את כל הדיסק), רק SoulSeek. התוכנה עם התכנים הכי איכותיים, אין שם משהו שלא תמצא (נחמד בעיקר לאנשים שלא שמועים פופ ודברים שאפשר למצוא באימיול.. יש שם פשוט הכל!).יכול להיות שבהתחלה היא קצת מבלבלת, אבל זה שווה את זה..
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים 2 שאלותבאיזה רמה של ידע אתה שם את עצמך (בנושא מחשבים בכלל)?והאם אתה רוצה להוריד שירים בודדים או דיסקים שלמים?ואם היה לו ידע במחשבים...מה היית ממליץ לו?מירק?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים בשביל דיסקים שלמים (האמת גם בודדים הולך.. זה אותו דבר.. אבל אתה פשוט תמיד תמצא כבר את כל הדיסק), רק SoulSeek. התוכנה עם התכנים הכי איכותיים, אין שם משהו שלא תמצא (נחמד בעיקר לאנשים שלא שמועים פופ ודברים שאפשר למצוא באימיול.. יש שם פשוט הכל!).יכול להיות שבהתחלה היא קצת מבלבלת, אבל זה שווה את זה..מה כל כך מבלבל?חוצמזה, דווקא היו הרבה דברים שחיפשתי ולא מצאתי בסולסיק, ודווקא דיסקים שלמים יותר בעייתי להוריד משם - זה מראה קבצים בודדים... יכול להיות שאני מפספס משהו?...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.