עבור לתוכן

התלבטות בין מדפסות משולבות...

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שלושה מדפסות משולבות:

Lexmark X6170

officejet 5510

HP PSC2410

אני ממש לא יודע איזה כדאי לקנות, מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על אחת??

בתודה מראש.

פורסם

אני הייתי מתרחק ממדפסות של Lexmark

ניצול הדיו שם ממש לא יעיל ואתה מבזבז סתם הרבה כספים על דיו לאחר מכן

פורסם

אני הייתי מתרחק ממדפסות של Lexmark

ניצול הדיו שם ממש לא יעיל ואתה מבזבז סתם הרבה כספים על דיו לאחר מכן

אתה לא יודע מה שאתה מדבר, לקסמארק לדעתי הכי טובים במדפסות.... ואחריהם נראה לי יש את זירוקס וHP.

גם אני בדיוק מחפש משולבת טובה, אבל משהו יותר זול, מה שהבאת מאוד יקר. ואני לא הכי מבין בזה אז לא ממש יכול לעזור.... אבל אם מישהו כן מבין אז שיעזור גם לי! בנושא למטה ....

פורסם

Lexmark טובים ?? מאיפה בדיוק הוצאת את זה?

פורסם

אתה לא יודע מה שאתה מדבר, לקסמארק לדעתי הכי טובים במדפסות.... ואחריהם נראה לי יש את זירוקס וHP.

גם אני בדיוק מחפש משולבת טובה, אבל משהו יותר זול, מה שהבאת מאוד יקר. ואני לא הכי מבין בזה אז לא ממש יכול לעזור.... אבל אם מישהו כן מבין אז שיעזור גם לי! בנושא למטה ....

כזה קישקוש לא שמעתי כבר הרבה זמן. אפילו אם היה יוצא לך לדבר עם סוכן של גטר (החבר'ה של לקסמרק בארץ) הוא היה אומר לך שאתה טועה.

אתה בכלל מבין משהו במדפסות שאתה טוען שלקסמרק הכי טובים ואח"כ זירוקס? אתה יודע שזירוקס לא מייצרת בכלל מדפסות דיו אלא לייזר בלבד? על השירות של HP שמעת? למה אתה מטעה את הבנאדם סתם? אתה לא יודע מה שאתה מדבר.

לפותח הת'רד: הלקסמרק שהצעת בעלת דיו יקר וביצועים נחותים. תוסיף לזה את העובדה שהיא ענקית בגודלה ותבין למה היא לא מומלצת.

ה-5510 וה-2410 שונות מאוד אחת מהשנייה ואף על פי שלשתיהן שילוב של פקס-סורק-מדפסת-מכונת צילום, ה-2410 נועדה יותר להדפסת תמונות והיא גם מהירה יותר ואילו ה5510 יותר משרדית ביעודה (ויש לה גם מזין לדפים שיעיד על כך) בהשוואה ל2410.

תשאל את עצמך מה התכונה החשובה לך ביותר ועל פיה תעשה את הבחירה. אני בכל מקרה הייתי הולך על מוצר של CANON דוגמת סדרת ה-MP7XX המצויינת אבל המחיר בארץ שערורייתי אז זה לא בא בחשבון.

אם אתה חייב אז לך על אחת מה-HP, ואם אתה יכול לוותר על הפקס לך על מוצר של קנון.

שיהיה בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים