עבור לתוכן

בעיה בחילוץ קובץ ISO מתוך קבצי RAR

Featured Replies

פורסם

יש לי מספר קבצי RAR שמכילים קובץ ISO בגודל של 4.3GB.

המחיצה שבה נמצאים קבצי ה-RAR היא בפורמט FAT32, ונותר בה 1GB פנוי.

המחיצה שאליה אני רוצה לחלץ את קובץ ה-ISO היא בפורמט NTFS, ונותרו בה 7GB פנויים.

בהגדרות של WinRAR מוגדרת תיקייה עבור קבצים זמניים: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp.

מחיצה C בה נמצאת התיקייה הזמנית היא בפורמט FAT32, ונותרו בה 3GB פנויים.

פתחתי את קובץ ה-RAR הראשון, וגררתי ממנו את קובץ ה-ISO לתוך חלון של מחיצת ה-NTFS.

WinRAR החל לחלץ את הקובץ, אבל לאחר כשליש מהדרך הוא הודיע לי שהדיסק מלא.

איך אפשר להתגבר על הבעיה?

פורסם

מפנים מקום או מגדירים מחדש את התיקיית קבצים זמניים למחיצה עם היותר מקום פנוי

פורסם
  • מחבר

פינוי מקום בכונן C (הוא FAT32) יעזור, או שאני צריך לשים את תיקיית הקבצים הזמניים במחיצה של NTFS כדי להשתמש בקבצים גדולים?

יש אפשרות להגדיר שהקובץ ISO (או בכלל כל קובץ שנמצא בקבצי RAR) יפתח ישירות ליעד שלו (באותה מחיצה בה נמצא קובץ ה-RAR או במחיצה אחרת) מבלי ליצור קבצים זמניים שיועתקו ליעד?

פורסם

פינוי מקום בכונן C (הוא FAT32) יעזור, או שאני צריך לשים את תיקיית הקבצים הזמניים במחיצה של NTFS כדי להשתמש בקבצים גדולים?

יש אפשרות להגדיר שהקובץ ISO (או בכלל כל קובץ שנמצא בקבצי RAR) יפתח ישירות ליעד שלו (באותה מחיצה בה נמצא קובץ ה-RAR או במחיצה אחרת) מבלי ליצור קבצים זמניים שיועתקו ליעד?

שים את תיקיית הקצבים הזמנים בNTFS.

לא.

פורסם

דווקא כן אפשר,לפני שאתה מחלץ את הקבצים,כנס ל options->settings->path ושנה שם ב Folder for temp files לאיפה שהקבצים שלך נמצאים,יענו אותה מחיצה (אתה חוסך את כל הקטע של ההעתקה מ C למחיצה אחרת).

פורסם

דווקא כן אפשר,לפני שאתה מחלץ את הקבצים,כנס ל options->settings->path ושנה שם ב Folder for temp files לאיפה שהקבצים שלך נמצאים,יענו אותה מחיצה (אתה חוסך את כל הקטע של ההעתקה מ C למחיצה אחרת).

וואלה. קיבלתי את התיקון וסליחה.

פורסם
  • מחבר

טוב, הצלחתי לחלץ את הקובץ מה-RAR.

עשיתי את מה שאמרתם לי.

קבעתי שהתיקייה הזמנית תהיה בשורש של מחיצת ה-NTFS, וחילצתי את הקובץ ישירות לשורש של מחיצת ה-NTFS.

עם זאת, אני חייב לציין שמדובר בפתרון ערבי.

אי-אפשר פשוט לקבוע שהקבצים יחולצו מה-RAR ישירות ליעד בלי להשתמש בתיקייה זמנית?

זה ממש מעצבן לשנות את המיקום של התיקייה הזמנית בכל פעם שאני רוצה לחלץ קובץ מ-RAR למקום אחר.

עריכה: קיבלתי כוכב רביעי על 1500 תגובות! :yelclap:

פורסם

הסיבה שאי אפשר לפתוח ישר בלי קבצים זמניים היא שהקובץ מכווץ והוא צריך לעבור תהליך עיבוד לפני שהוא יסודר בצורה האמיתית שלו (על קצה המזלג :))

פורסם

יש אפשרות שנקראת Extract without confirmation

Zה מחלץ את הקובץ למקום שבוא נמצא קובץ הRAR

פורסם

נדמה לי שWINACE לא משתמש בקבצים זמניים אלא ישר למקום שפותחים אליו

פורסם

או שפשוט אל תגרור.

אם אתה בחור באפשרות Extract ובוחר את היעד, זה לא עובר דרך תיקיה זמנית אלא ישר נפתח ליעד שבחרת.

(להבדיל מאשר גרירה שגורמת לקובץ להפתח לספריה הזמנית ואח"כ הוא מועתק לספרית היעד.)

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאי אפשר לפתוח ישר בלי קבצים זמניים היא שהקובץ מכווץ והוא צריך לעבור תהליך עיבוד לפני שהוא יסודר בצורה האמיתית שלו (על קצה המזלג :))

מדובר בקובץ של 4.3GB. פתחתי אותו לתוך מחיצה שיש בה 7GB פנויים. :-X

מה הבעיה להגדיר שהקובץ הזמני יהיה תמיד בתיקיית היעד? :-\

יש אפשרות שנקראת Extract without confirmation

זה מחלץ את הקובץ למקום שבוא נמצא קובץ הRAR

איך עושים את זה? ::)

או שפשוט אל תגרור.

אם אתה בחור באפשרות Extract ובוחר את היעד, זה לא עובר דרך תיקיה זמנית אלא ישר נפתח ליעד שבחרת.

(להבדיל מאשר גרירה שגורמת לקובץ להפתח לספריה הזמנית ואח"כ הוא מועתק לספרית היעד.)

מה, באמת?! למה זה? :s05:

מה זה משנה לו אם אני גורר את הקובץ (זה נוח)? :nixweiss:

פורסם
איך עושים את זה?

לחתן ימני על הקובץ

פורסם
  • מחבר

לחתן ימני על הקובץ

אין לי את זה.

יש לי רק את האפשרויות הבאות:

Extract files...

Extract Here

Extract to <filename>\

באיזו גירסה אתה משתמש? אני משתמש בגירסה 3.42.

פורסם

Extract Here תעשה את זה יופי

התכוונתי לחיצה ימנית על הקובץ אחרי שפתחת את קובץ הRAR, אבל שטויות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים