עבור לתוכן

אוזניות טובות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי נגן MP3 של אירייבר H10 ובכל כתבה שאני רואה עליו רשום שהאיכות של האוזניות שלו לא משהו וזה מוריד מאיכות הצליל

עכשיו, בגלל שאני לא כזה מבין גדול באוזניות, רציתי לדעת אם משיהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר מאלה שבאות עם הH10 שכמובן נמכרות בארץ.

בקשר לכסף, אין בעיה כל עוד זה לא משהו מוגזם(יותר מ800 שקל)

תודה מראש...

פורסם

Sennheizer

(אין לי דגם מדוייק)

פורסם

אני ממליץ מאוד על ה KOSS PORTA PRO הן נשמעות פשוט מצוין, מחירם לא כ"כ יקר יחסית לתמורה ויש עליהן אחריות לכל החים..... -400 ש"ח

גם הSENNHIESER מצויינות ( יש לך את הPX100\200 ' ואם יש לך ממש כסף מיותר אז את הpxc 150\250 שהם גם חוסמות רעש)

אם אתה מעדיף אוזניות שנכנסות לאוזן, אז יש לך את ה SHURE E2C שהן אוזניות תעלה מצויינות (אוזניות תעלה= אוזניות שחודרות לאוזן ובכך מונעות חדירת רעשים- לא כ"כ נוח....)

- 590 ש"ח

אני חושב שמיציתי את רוב הדגמים שבד"כ אנשים קונים, תיהנה!!

פורסם

קודם כל , לא כל מה שסנהייזר זה טוב ,

היא חברה טובה אבל יש לה מספרים דגמים שעולים הרבה ( במיוחד בארץ ) ולא נשמעים טוב כמו אופציות אחרות בשוק .

המלצה הכי חמה שאני יכול לתת לך זה Grado Sr60 או Sr80 ,

אוזניות מעולות שנותנות תמורה גדולה יותר מהמחיר שלהם ( 400 ו500 ש"ח בהתאמה ) .

אם אתה מחפש אוזניות קטנות יותר אז הייתי הולך על Koss שהמליצו מעליי או על Px100 , שתיהן יספקו אותך ( גם 400 ש"ח )

איכות השמע בגרדו יותר טובה אבל הגרדו הרבה יותר פתוחות והרבה סאונד בורח החוצה ,

הבעיה קיימת גם בPx100 אבל בסקאלה הרבה יותר קטנה ( לא יודע ממש לגבי הKoss ) .

הגרדו גם גדולות יותר ואתה תראה כאילו חזרת משנות ה80 ,ואם תסתובב איתם ברחוב תזכה לכמה מבטים ( לפחות ככה מדווחים חברי Headfi ) .

פורסם

לי יש גם אייריבר H10 והאוזניות שמקבלים איתו הם אוזניות מצוינות יחסית - סנהייזר MX400 ..... לפי דעתי החיסרון שלהם הוא שהם לא מספיק אוטמות...

אבל יש להם איכות סאונד מצויינת...

פורסם
  • מחבר

נתתם דגמים נחמדים אבל אני לא מוצא חנות שמוכרת אותם

תוכלו לפרט על החנויות?

פורסם

את כל הדגמים שהצענו כאן (חוץ מהגראדו) ניתן למצוא ב"זאפ" www.zap.co.il וב"תוכי" www.tuki.co.il אם אתה רוצ חנות רגילה אז יש חנות ברחוב החשמונאים 105 בת"א, "אדר סוכניות"

פורסם

לגבי הדגמים שהוזכרו כאן, נראה לי שעבור נגן MP3 עדיף לקנות אוזניות קטנות שנכנסות לאוזן אבל לא אוטמות, לא?

פורסם

כל הדגמים השצענו כאן אלו דגמים של אוזניות קשת, אין אוזניות שמתאימות לMP3 תבחר מה שנוח לך.....

פורסם

גראדו מצויינות, מניסיון (יש לי SR80), אבל לאחר כמה שעות של שימוש הן יכולות להיות קצת לא נוחות על האוזן והן גם מאוד פתוחות, מה שאומר שאם תשמע למשל מוזיקת רוק בעוצמה חזקה למדי כולם ברדיוס של 20-30 מטר ממך יוכלו לשמוע את מה שאתה שומע.

פורסם

WTF :|

לא הגזמת? 20-30 מטר?? נראה לי טעית ורצית לכתוב 2-3 מטר

פורסם

טוב, נו, אולי ניסחפתי קצת  :cool2:.   לא 20-30 מטר, אבל גם לא 2-3, הן באמת מאוד פתוחות, אז אם אתה שומע בפול ווליום (כמוני..) גם ברדיוס של 10-12 מטר יוכלו לשמוע אותך, בזה אני בטוח.   זאת יכולה להיות בעיה, אבל לא שלך  ;):hat:

פורסם

חחח סוס =]

ככה לא צריך להביא רמקולים או מפצלים לאוזניות :smile1:

יש לך אולי קצת מידע כזה על SR60? הן אטומות? (כאילו אני לא רוצה לשמוע את הסביבה.. רק את מה שאני שומא באוזניות..)

פורסם

מי שומע מוסיקה באוזניות בפול-ווליום? :s05:

לא חבל על האוזניים? :-\

פורסם

את כל הדגמים שהצענו כאן (חוץ מהגראדו) ניתן למצוא ב"זאפ"  www.zap.co.il  וב"תוכי" www.tuki.co.il אם אתה רוצ חנות רגילה אז יש חנות ברחוב החשמונאים 105 בת"א, "אדר סוכניות"

ויש את מוזיקה 10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים