עבור לתוכן

הקירור של Sapphire Radeon X800GTO2

Featured Replies

פורסם

אחראי על עצמו בלבד ? :smile1:

פורסם
  • מחבר

כן,הוא אחראי שמה שיקרה לכרטיס הוא על אחריותו בלבד.

אפשר מדריך? הוא מלחיץ אותו אטרף כל חמש דקות שאני יבאו אליו ויפתח לו ת'צינורות .

פורסם

אפשר תמונה של הקירור של הכרטיס כי אני נחוש לקנות אותו ואני יקנה אותו בעזרת ה' אני רק רוצה עוד קצת מידע עליו :xyxthumbs:

פורסם

מישהוא יודע אולי כמה מרעיש הקירור שלו ?

אני לא רוצה לקבל עוד טרקטור כמו זה שלי :bash:

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה קירור עצבני חחחח מיני סילינסר :xyxthumbs:

פורסם

מישהוא יודע אולי כמה מרעיש הקירור שלו ?

אני לא רוצה לקבל עוד טרקטור כמו זה שלי :bash:

פאק באמת קירור לא מהעולם הזה :kopfpatsch::yelclap:

פורסם

איזה קירור פששש.... :yelclap:

פורסם

אני הולך לקנות גם את הכרטיס.

אני מתכוון להוריד את הפלסטיק עם הציור הזה של הבחורה המה שהיא לא אמורת להיות, ככה שיישאר רק כרטיס עם מאוורר וקירור פאסיבי חשוף.

אז אני בניתי ללפי המדריך הראשון בת'רד הזה :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0

מאוורר על מגן סלוט PCI מעוקם. כבר בניתי אותו, וגם שדרגתי קצת את הרעיון, הרכבתי שם שני מאווררי 80 מ"מ. כשאני אקנה את הכרטיס אני ארכיב מתחתיו את המאווררים וזה יעזור לקירור, ואז אני אעשה לו פתיחת צינורות וOC שיגיע לרמה של X850 XTPE.

פורסם

לכל מי ששאל על אחריות של הכרטיס מסך אז זה ממש לא בעיה להעלים עקבות.

צריבת ביוס: מה הבעיה להחזיר את הביוס המקורי ?

אם הכרטיס לא עובד (עקב OC) אתם חושבים שיהיה אפשר לקרוא את הביוס ? לא נראה לי. :nono:

דבר שני עוד לא ראיתי OC שהכרטיס נשרף, בשביל שהוא ישרף הוא צריך לעבור VOLTMODE ו OC כל כך עצבני שאני מאמין שאף אחד פה לא יגיע לרמה הזאת. כמו שאני תמיד אומר, הכרטיס יתקע לכם הרבה לפני שהוא ישרף או ינזק פיזית !

וגם אם הכרטיס "נשרף" ולא רואים עליו סימנים (או שניקיתם אותם) אז תמיד אפשר להגיד שהכרטיס היה DOA (Dead On Arrival) או משהו כזה ואין להם שום דרך להוכיח אחרי זה. מניסיון ;)

פורסם

בנתיים כל אלה שקנו GTO2 ועשו OC?

כולם הצליחו להגיע X850XTPE?

האם יש כאלה שנכשלו?

פורסם

לכל מי ששאל על אחריות של הכרטיס מסך אז זה ממש לא בעיה להעלים עקבות.

צריבת ביוס: מה הבעיה להחזיר את הביוס המקורי ?

אם הכרטיס לא עובד (עקב OC) אתם חושבים שיהיה אפשר לקרוא את הביוס ? לא נראה לי. :nono:

דבר שני עוד לא ראיתי OC שהכרטיס נשרף, בשביל שהוא ישרף הוא צריך לעבור VOLTMODE ו OC כל כך עצבני שאני מאמין שאף אחד פה לא יגיע לרמה הזאת. כמו שאני תמיד אומר, הכרטיס יתקע לכם הרבה לפני שהוא ישרף או ינזק פיזית !

וגם אם הכרטיס "נשרף" ולא רואים עליו סימנים (או שניקיתם אותם) אז תמיד אפשר להגיד שהכרטיס היה DOA (Dead On Arrival) או משהו כזה ואין להם שום דרך להוכיח אחרי זה. מניסיון  ;)

רגע אחי החזרת הביוס למצב הקודם זה כאשר יש לי לוח אם תומך PCI-E

אבל מה בנוגע ל-AGP?

גם אם יש לי AGP אחרי שהכרטיס נשרף אני יכול לעשות שחזור, למה שמעתי שלא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים