פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים שלום לכולם!הבעיה שלי היא בדפדפן מקסטון וגם באקספלוררפונטים עיבריים מוצגים בצורה מוזרה מאוד גדולים יחסית לפונטים באנגליתניסיתי דרך גודל טקסט לשנות את הגודל אבל זו לא הבעיה העניין הואכנראה פונט לא נכון או משהו כזה!מישהו יודע איך אני משנה את זה?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים תלך לתיקייה של הפונטים (CONTROL PANEL > FONTS) ותראה אם הפונט TAHOMA רגיל (כלומר לא BOLD ולא ITALIC) מותקן שם.אם לא, תגיד ואני אעלה אותו.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר יש לי שם רק שני סוגים של tahomatahoma(true typetahoma bold(true type
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים הבנתי. ניסית לשנות פונט בתצוגה של IE? אתה הולך לTOOLS > INTERNET OPTIONS ובלשונית GENERAL יש לך למטה כפתור FONTS
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר זה ממש הקטין לי את הכל בהתאמה האם אלה הפונטים המקוריים של האתר?(תמונה מצורפת!) תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר עניין הפונט TAHOMA שהזכרת קודם הציק לי קצת אז עשיתי חיפושבמחשב וגיליתי ששני הפונטים שלו יושבים גם בספריה של מקסטון!הסרתי אותם עשיתי ריסטרט והכל חזר על מקומו!תודה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.