פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים היי. קצת מיליתי את הפורום בשאלות לאחרונה..סליחה..אני פדנט כשאני קונה דברים חדשים...ככה, אני רוצה להחליף את הקופסא, המחשב ישמש ל: * אינטרנט וכל הנלווה (מסנג'ר וכו'). * עבודות סטודנט . * מוסיקה וסרטים (בלי סוף) . * כמובן שאנטי וירוס, פיירוול וכל הדברים הרגילים. * משחקים מעט מאוד (לא המהות של המחשב, אולי משחקים מהדור הקודם) . * הכי חשוב ---> שהמחשב יריץ: מסנג'ר, אנטיוירוס, מוסיקה, אינטרנט ...וכל הדברים של היום יום במהירות חזקה.... המליצו לי על המפרט הבא : ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE GIGABITE - ?K8NSC 939 NFORCE 3 DDR 512 400mhz ADATA/VT מארז של HEC : Compucase CI-6A21 400W? העניין הוא כזה : אני לא מחפש את שיא החידושים, אבל אני מתלבט בין לוח עם PCI-E ל AGP . אמרתי שהמחשב לא למשחקים רציניים (אולי FIFA 2005) , אבל מצד שני אני לא מתכוון להוסיף כסף ולקנות כרטיס מסך ! אז אם אתם ממליצים על לוח אם עם NF4 אז צריך להיות בו כרטיס מסך ברמה טובה מובנה (אם קיים דבר כזה)...וכמובן כרטיס קול . ואם אתם בכלל ממליצים על אינטל...אז תשקיעו דקה להכין מפרט ... בגדול התקציב הוא עד 2000, אבל אם יהיה הבדל ע-צ-ו-ם אז אולי 2200 . אני צריך: מעבד+לוח+זכרון+מארז+כונן דיסקטים ... בכל אופן תודה וסליחה על המגילה...
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר 2 דברים,קודם כל אז לא כדאי להוסיף 150 שקל ולקנות לוח עם PCI-E (במחשבה לעתיד) ושיהיה עליו כרטיס מסך מובנה ?ודבר שני, אם אני אעשה דבר כזה, אז כמה רחוקים יהיו הביצועים של המובנה מה NVIDIA שברשותי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.