עבור לתוכן

שלום.. מבקש מפרט קטן לאוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

ברצוני לשדרג את המחשב למשהו חזק....תקציב 6000 שקל.... זה 4 חלקים,

כרטיס מסך אולי 6600GT או 800XT , בקיצור כרטיס מסך עם ביצועים טובים,

מעבד סוס, עד 2500 שקל, ותמליצו לימה יותר טוב INTEL או AMD ... וגם לוח אמ שתואם למעבד ולכרטיס מסך, זכרון טוב DUAL 512... אמרו לי OZC הכי תותחים, שיהיה בערך 1500 ש"ח הזכרון

אני צריך את ארבעת הרכיבים האלה תואמים ועובדים בהרמוניה בזמן שאני עמיס עליהם עם האוברקלוקינג:)

ניתן לחרוג בתקציב בכמה מאות, זה שידרוג יש לי עכשיו P4 2.4GHZ עם 256MB זכרון כרטיס מסך RADEON ATI 9550 ולוח אמ ASUS P4S8X-X, קניתי מחשב לפני 3\2 שנים לא משהו כבר...

תודה רבה לעוזרים

--- סליחה לא שמתי לב שיש פורום מפרטים נא להעביר -----

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה

פורסם

אתה תצטרך כנראה גם ספק.

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק ATX 400 P4 לא טוב יהיה?...

פורסם

ממש לא.

פורסם
  • מחבר

תוכל להוסיף למפרט גם ספק, יש לי 5 מאווררים + 2 כוננים + דיסק קשיח + לד שמתחלף הצבע שלו + מנורות זוהרות....

תודה

פורסם

איזה מארז יש לך?

ובעקרון AMD יותר טוב למשחקים....

אני ממליץ לך ללכת על המעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX - 850 הוא סוס, זול על פי רוב והוא טוב לoc.

לוח אם אין ספק שלoc הכי משתלם והכי מזהיר הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D, מחירו 860 שקל בנועה אם אני לא טועה, לוח מצוין לoc.

כרטיס מסך תלך על SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL הוא עולה 1500 שקל בנועה, אם תפתח תצינורות שלו תאכל לקבל כרטיס עם ביצועים כמו של ה800xl ואם תעשה oc תוכל להגיע לרמת ביצועים של 850xt

פורסם

איזה מארז יש לך?

ובעקרון AMD יותר טוב למשחקים....

אני ממליץ לך ללכת על המעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX - 850 הוא סוס, זול על פי רוב והוא טוב לoc.

לוח אם אין ספק שלoc הכי משתלם והכי מזהיר הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D, מחירו 860 שקל בנועה אם אני לא טועה, לוח מצוין לoc.

כרטיס מסך תלך על SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL הוא עולה 1500 שקל בנועה, אם תפתח תצינורות שלו תאכל לקבל כרטיס עם ביצועים כמו של ה800xl ואם תעשה oc תוכל להגיע לרמת ביצועים של 850xt

*X850XTPE

שזה הכרטיס הכי חזק של ATI שתוכל להשיג אותו בישראל (X1800XT חזק ממנו אבל יגיע לישראל עוד כמה שבועות).

הכרטיס הוא חיית משחקים.

כל החוויה הזאת אם תיקח X800GTO2 ותעשה לו אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

ואייך ופתחים צינורות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים