עבור לתוכן

זקוק למפרט למשחקים, קצת קידוד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא עושה אוברקלוק אז אכן עדיף לקחת 2 ג'יגה זיכרון. כמו כן אם אתה לא עושה אוברקלוק אז אין לך צורך ב-BIG TYPHOON ואפשר לשים קירור רגיל על המעבד במחיר של 60 ש"ח בערך. סט אלחוטי אולי יותר נוח אך זמן התגובה יהיה מעט יותר איטי מאשר סט חוטי.

אם אני נגיד ייקח את הmx510, האם אני ממש ארגיש הבדל בזמן התגובה?

ואוברקלוק עד עכשיו עשיתי רק למעבד ולכרטיס מסך, עם המחשב החדש אני אצטרך לעשות אוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

up...

פורסם

אם אני נגיד ייקח את הmx510, האם אני ממש ארגיש הבדל בזמן התגובה?

ואוברקלוק עד עכשיו עשיתי רק למעבד ולכרטיס מסך, עם המחשב החדש אני אצטרך לעשות אוברקלוק?

אתה לא חייב לעשות אוברקלוק

אבל אם תיפול על מעבד ממש גרוע לאוברקלוק אתה יכול להגיע איתו ל 2.4GHz (במקום 2.0) שהוא שווה ערך למעבד בדירוג X2 4600+

והסטים האלחוטיים (להוציא BlueTooth שהם יקרים) לא טובים למשחקים בגלל מהירות תגובה

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב לעשות אוברקלוק

אבל אם תיפול על מעבד ממש גרוע לאוברקלוק אתה יכול להגיע איתו ל 2.4GHz (במקום 2.0) שהוא שווה ערך למעבד בדירוג X2 4600+

והסטים האלחוטיים (להוציא BlueTooth שהם יקרים) לא טובים למשחקים בגלל מהירות תגובה

השאלה שלי מה ההבדל במהירות התגובה, אני לא גיימר עד כדי כך כבד שהבדל של 0.01 שניות יפריע לי.

ובמה אני יכול לרדת כדי להוסיף כרטיס טלויזיה? ואם אני אקח 2 ג'יגה במקום ג'יגה אחד לOC, איזה כדי לי לקחת?

פורסם

השאלה שלי מה ההבדל במהירות התגובה, אני לא גיימר עד כדי כך כבד שהבדל של 0.01 שניות יפריע לי.

ובמה אני יכול לרדת כדי להוסיף כרטיס טלויזיה? ואם אני אקח 2 ג'יגה במקום ג'יגה אחד לOC, איזה כדי לי לקחת?

ההבדל הוא דיי גדול (אמנם אני מדבר מנסיון על מקלדת אלחוטית עתיקה אבל עדיין זה לא השתנה)

במה אתה יכול לרדת? ממה שאני רואה, בלוח אם ל Ultra, או לרדת ל 1GB

הראשון פוגע באפשרויות שדרוג שלך, השני בביצועים

ואין היום 2x 1GB שהוא *טוב* לאוברקלוק

הכי טוב שיש זה ה Crucial Ballistix אבל הם יקרים (1700 שקל ל 2GB)

לדעתי עדיף לקחת Samsung פשוטים

ומתי שהזכרון מגביל אותך פשוט לעבוד במחלקים

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא דיי גדול (אמנם אני מדבר מנסיון על מקלדת אלחוטית עתיקה אבל עדיין זה לא השתנה)

במה אתה יכול לרדת? ממה שאני רואה, בלוח אם ל Ultra, או לרדת ל 1GB

הראשון פוגע באפשרויות שדרוג שלך, השני בביצועים

ואין היום 2x 1GB שהוא *טוב* לאוברקלוק

הכי טוב שיש זה ה Crucial Ballistix אבל הם יקרים (1700 שקל ל 2GB)

לדעתי עדיף לקחת Samsung פשוטים

ומתי שהזכרון מגביל אותך פשוט לעבוד במחלקים

הכוונה היא שאני רוצה לקחת 2 ג'יגה בלי לעשות עליהם אוברקלוק, אז איזה לקחת?

ובאילו אפשרויות שדרוג זה ייפגע? ואיזה כרטיס טלוויזיה כדי לקחת?

פורסם

אז תלך על מה שהוא אמר לך בכל מקרה אין לך ממש בררה ( 1X2GB עולה היום הרבה ) , וזה לא שאין לך אפשרות לשידרוג אלא לoc גבוהה אבל עדין תוכל להגיע לoc בינוני + ( בעזרת מחלקים ) . אגב אחלה מפרט לך עליו מאד משתלם :xyxthumbs:

פורסם

הכוונה היא שאני רוצה לקחת 2 ג'יגה בלי לעשות עליהם אוברקלוק, אז איזה לקחת?

ובאילו אפשרויות שדרוג  זה ייפגע? ואיזה כרטיס טלוויזיה כדי לקחת?

Samsung / A-Data / GeiL שכתוב עליהם Value

תיקח את ההכי זולים מביניהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים