פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אכן חוסר ידע CDMA יותר מתקדם אבל GSM נחשב הרבה יותר פתוח והרבה יותר נוח הקיצר אני טיפה מזיין ת'שכל אבל הוא יותר פתוח ויש סיבה שמשתמשים בו יותר אהההה כה נזכרתי מבחינת לאן הטכנולוגיה יכולה להתפתח הCDMA כבר כמעט מיצה אתה עצמו ואין לו יותר מידי לאן להתקדם ועומת זאת לGSM יש יותר מקום להתפתחבכול מיקרה אני עם אורנג' מאוד מאוד מרוצה (למרות שקצת דופקים אותי בSMS) ואני עם הנוקיה 6230 שהוא מכשיר מעולה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים WCDMA והדור השלישי של CDMA הם העתיד.מבחינה טכונולוגית דווקא פלאפון עדיפים, אבל הם סובלים מהעדר מכשירים נורמלייםגם הנדידה בין סלקום לאורנג' ולהפך יותר קלה מאשר לפלאפון או מפלאפון
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אורנג', מחירים טובים, שירות טוב, ואחלה מכשירים. יש לי מכשיר דפוק אמנם PHILIPS 530 אבל אין מה להתלונן, 4 שח בחודש
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אורנג'- שירות מעולה ומכשירים טוביםלמרות שלא אהבתי את מה שהם עשו ללקוחות ביג טוק אצלהם עם האגורה לדקה...
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אין הרבה מה לעשות עם זה, חוששני.לא מאמין שתמצא מכשירים של NOKIA ושל Sony-Ericsson התומכים ב CDMA. הגיע הזמן שפלאפון יתקדמו, הם תמיד היו מפגרים טכנולוגית.נוקיה מיצרים מכשירים תומכים CDMA
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים הייתי בפלאפון, עברתי לאורנג'בגלל המכשיריםבסה"כ המחירים די דומיםאבל עכשיו יש לי סוף סוף מכשיר נורמלי
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים פלאפון. טוב זה בעיקר בגלל החברה של אבא שלי, יש לו שם כמה פלאפונים, מסלול עסקי כזה שיש לי איזה הרבה מאוד דקות זמן אוויר בחודש ל6 יעדים נבחרים. ואם יש לי יעד נבחר בחברת פלאפון - משמע אין עלות שיחה, 0 ש"ח. לעומת זאת המחירים לשאר הרשתות יקרים. :-\ למרות המכשירים הזוועתים, הרשת מצויינת! וגם לא עושה רעשים ברמקולים כמו GSM. ;D GSM טוב רק למי שטס הרבה לחו"ל, וצריך את הפלאפון איתו (ויצא מכשיר כזה של פלאפון לא ממזמן).
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים Escape, שירות נהדר, רשת סבירה, מכשירים זוועתיים (אני עם ה SK-6100 / MusicSlider). כנ"ל רק עם SK SLIDER COLOR - ללא הספק המכשיר הסוללרי הגרוע בעולם :pissed:
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים סלקום... עם שירות מתעסק פעם ביובל. המחיר אחלה... טוב נו דיל מהעבודה של אבא
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים orange, לא עושים בעיותאם כבר מדברים על פלאפון, אז הודעה מהאיסיקיו לפלאפון לא עולה שום דבר כמובן. ומהפלאפון לאיסיקיו עולה?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים orange, לא עושים בעיותאם כבר מדברים על פלאפון, אז הודעה מהאיסיקיו לפלאפון לא עולה שום דבר כמובן. ומהפלאפון לאיסיקיו עולה?זה לא משנה איזה חברה.אם אני לא טועה הודעה SMS מסלולרי עולה כמו שליחת SMS למכשיר אחר.(אם התכוונת פלאפון כסלולרי אז ענו לך כבר, רק כדי להבהיר אם הכוונה שלך לחברת פלאפון).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.