פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים האם אתם מרוצים מהשירות, מהיחס, מהמכשירים מהחבילות והתעריפים של הרשת שלכם?אני אישית נמצא באורנג' ואני מרוצה מאוד מהחברה...
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים ב Orange (בגלל שהם נגד ההתנתקות ) וגם בגלל שיש לחברה שאבא שלי עובד בה דיל מאוד טוב איתם
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים פלאפוןמרוצה מהשירות והיחס אבל מאוכזב מהמכשירים.אם יתנו לי לשמור על המספר שלי אני יעבור לאורנג' בלי להסס
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים למה הפרדת את ESC מפלאפון?כרגע אני בפלאפון (esc בשבילך) ואורנג', בחרתי באורנג' כי איתו אני הולך רוב הזמן.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים esc (פלאפון ) חח בשביל מה להפריד ? זה אותו דבר בכל מקרה .. המחירים סבבה .. השירות נוח והמכשיר חרא
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אני כרגע בסלקום...שרות מעולה מחירים קצת גבוהים יחסית למתחרים ובקשר לשירותי תוכן הם קצת חלשים ויקרים ....
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים פלאפון- מרוצה מהמכשיר (SK 5000), מרוצה ממהירות האינטרנט והתוכן שלו.המחירים דיי יקרים.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים Escape, שירות נהדר, רשת סבירה, מכשירים זוועתיים (אני עם ה SK-6100 / MusicSlider).
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אני עם פלאפון.אני מרוצה מהשרות שלהם למרות שבחיי אני הולך לשלוח להם מכתב עו"ד בקשר לסמסונג 740 שיש לי.זה המכשיר הכי מתקדם שאמור לפחות להיות להם, ויש בו כל-כך הרבה באגים שהשימוש בו בלתי נסבל.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אין הרבה מה לעשות עם זה, חוששני.לא מאמין שתמצא מכשירים של NOKIA ושל Sony-Ericsson התומכים ב CDMA. הגיע הזמן שפלאפון יתקדמו, הם תמיד היו מפגרים טכנולוגית.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים הגיע הזמן שפלאפון יתקדמו, הם תמיד היו מפגרים טכנולוגית.חוסר הבנה מוחלטCDMA מתקדם טכנולוגית מה-GSM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.