עבור לתוכן

בעלי המצלמות דיגיטליות הקומפקטיות/וידאו דיגיטליות של Canon, רצוי שתכנסו...

Featured Replies

פורסם

מסקרן אותי לדעת, מישהו מקוראי האתר בעל אחת מן המצלמות הפגומות כבר פנה ליבואן בארץ? נעניתם בחיוב? שלילה?

בינתיים, קיבלנו דוא"ל אחד שלא קורא אשר טוען כי הוא פנה ליבואן הרשמי של המצלמה שלו ונענה בשלילה [לא נציין את שם היבואן בינתיים עד שנאמת את הסיפור].

בקיצור, אם נתקלתם במקרה כזה באופן אישי אנא ספרו.

פורסם

ציטוט מתוך אתר d-spot:

עדכון נוסף: תגובת דורון אמיר, נציג קנון בישראל:

"אנו מודעים לתקלה שהתגלתה ברכיב ה CCD במספר מצומצם של דגמים. לקוחות קרט אשר ברשותם תעודת אחריות בתוקף נהנים מאחריות ושירות למשך שלוש שנים הכולל תיקון או החלפה בהתאם. אין לי כל ספק כי לקוחות קנון בישראל נמצאים בידיים טובות ויכולים להמשיך ליהנות ממוצרים איכותיים וממרכז שירות ברמה מקצועית גבוהה ביותר".

מה אתם מבינים, רק מי שיש לו אחריות של קרט בתוקף יכול לדרוש תיקון?

זה ממש מטומטם לדרוש שתהיה אחריות של קרט מאחר, וזו בעיית תכנון ליקוי של קאנון ואני לא מאמין שיש עוד גוף בארץ שיוכל לבצע תיקונים מהסוג הזה.

פורסם

ציטוט מתוך אתר d-spot:

מה אתם מבינים, רק מי שיש לו אחריות של קרט בתוקף יכול לדרוש תיקון?

זה ממש מטומטם לדרוש שתהיה אחריות של קרט מאחר, וזו בעיית תכנון ליקוי של קאנון ואני לא מאמין שיש עוד גוף בארץ שיוכל לבצע תיקונים מהסוג הזה.

אבל מצד שני מה קרט חייבים למי שאין לו אחריות שלהם או שלא הייתה לו אחריות שלהם?, זאת אחריות של קנון העולמית לתקן את זה, כל עוד קרט לא מקבלים כסף מקנון על התיקונים שהם יבצעו לכלל המצלמות הם לא חייבים לשרת את מי שלא קנה מוצר עם אחריות שלהם, תחשוב על זה, זה כמו לבוא לסופר אחרי שמצאתי נוזל ירוק במקום חלב במקום לפנות לתנובה.... ( סתם מטאפורה לא קשורה, אני מניח שהבנת את הרעיון )

פורסם

א. מניסיון שקיבלתי שוקו מקולקל פשוט פניתי לסופר והם מייד החליפו לי אותו והם שברו תראש עם תנובה.

ב. קרט היא הנציגה הרשמית של קאנון לכן היא כן מחוייבת.

פורסם

טוב נו, זאת לא הייתה מטאפורה כ"כ טובה :bash:

אני לא יודע, זאת בירוקרטיה ואנחנו בישראל, שכחת? שום דבר לא מקבלים פה בקלות....

פורסם

אכן שחכתי. ;D

פורסם

תשמעו, אם חברה X היא יבואן רשמי של יצרן Y ואתם רכשתם את המוצר בארץ כדין ישירות דרך היבואן או דרך חנות אשר מוכרת אך ורק את מוצרי היבואן X זכותכם לפנות ישירות ליבואן על מנת שיבדוק את הבעיה במצלמה ויתקן/יחליף במידת הצורך. זיכרו שעליכם להחזיק בתעודת אחריות מטעם היבואן X לפחות [חשבונית קניה בנוסף רק תקל עליכם] שכן זה מה שנותן אסמכתא לכך שהמורצ אכן נקנה בארץ ואכן בעל אחריות של היבואן הרשמי X. אני לא יודע מה הנוהל בין היבואן X ליצרן Y בנושא זה אבל תנו להם לשבור את הראש ולהזדכות על התיקון או על החלפת המצלמה.

לעומת זאת, אם רכשתם את המצלמה מחנות Z שקונה מיבוא אפור או שהיא בעצמה יבואן אפור של המוצרים, הרי שהגיון פשוט אומר שלא תוכלו לפנות ליבואן הרשמי X, הוא לא חייב לכם כלום. תאלצו לפנות ליבואן האפור Z ואם החנות נסגרה או פשטה את הרגל אתם בבעיה ויכול להיות שתוכלו לתקן את המצלמה אצל יבואן X בתשלום או שהברירה היחידה שתהיה לכם היא ליצור קשר ישיר עם היצרן Y ולבדוק כיצד פותרים את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים