פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים ^^^ זה באמת לא רק שעון ואתה גם לא צריך כזה... אתה לא מטייל בעולם וצריך שעונים מסביב לעולם הG300 באמת מעולה מעל ומעבר, והוא נראה כמו שיפור של הG200 המעולה (שיש לי... ושכנראה כבר לא מוכרים) זה השעון שיש לי, רק שהרקע מאחור אצלי שחור
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים גם אני ממליץ על שעונים אנלוגיים...ממזמן כבר לא משתמש בדיגיטליים...מה?? לא שמעתי על דבר כזה...לדעתי השעונים האנלוגיים יותר אלגנטים , אבל מבחינת איכות אין על הדיגיטליים.זאת יותר העדפה אישית...
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים לי יש סווטש: זהה בדיוק מה שבתמונה רק משום מה מצאתי רק תמונה חצויה באתר. סה"כ אחלה שעון אם אתה מחפש אנלוגי. יש לו מראה אלגנטי.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מה?? לא שמעתי על דבר כזה...לדעתי השעונים האנלוגיים יותר אלגנטים , אבל מבחינת איכות אין על הדיגיטליים.זאת יותר העדפה אישית...דווקא לא, ממה שהבנתי מדוד שלי (מתכנת) ששעונים דיגיטלים לא יכולים להיות מדוייקים.ככה שהשעונים הכי מדוייקים הם אנלוגיים.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים גם זה מוטל בספק,אני למשל מספיקה לי העפת מבט קצרה על שעון אנלוגי בשביל להבין מה השעהבדיגיטלי לעומת זאת אני צריך איזה שניה או אפילו יותר
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים הG300 באמת מעולה מעל ומעבר, והוא נראה כמו שיפור של הG200 המעולה (שיש לי... ושכנראה כבר לא מוכרים) כן... ניסיתי לחפש אותו באתר של קסיו, והוא לא קיים :'( בכל מקרה, שעון מעולה, קשיח והכל (כמו כל הג'ישוק), אבל גם אלגנטי. חבל רק שהגימור מתכת הזה נשרט די בקלות :-\ זה השעון שיש לי, רק שהרקע מאחור אצלי שחור לא, זה השעון שלך (הימני. השמאלי שלי ;D): והנה תמונה של השעון שלי בפאנינג מטורף: http://www.hwzone.co.il/newspics/mifgash14/topgun/images/DSCF1294.JPG
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים איך רואים את הפרש הגילאים לפי רמת השיעור של היד אחרי מבט בפרופילים של שתיכם גיליתי שההפרש גילאים הוא הפוך ממה שהיה נראה לי ;D
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים סתם... (הסיכוי היחיד שלי להשיג אחד כזה זה בתאילנד, שלא יעבוד אחרי יומיים) :'( גם אני מחפש המלצה לשעון, העדפה לדיגיטלי. כמה הג'ישוקים שהציעו פה ממש יפים.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר אני מעדיף את הדיגיטלי על המחוגים... לא אוהב אותם לא יודע למהאבל אני עדיין מחפש שעון עם רקע שחור!
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים זה אולי בגלל שהשיער יד שלי חצי בלודיני (אה, ואשכנזי ) ובאמת הגימור מתכת הזה נשרט מהר וחבל, הבטריה מחזיקה לי אגב כבר 3 שנים תמונה "רשמית" אגב topgun באמת תהיתי לאן התמונה הזאת נעלמה
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר מה אתם אומרים על זה?http://images.amazon.com/images/P/B00066SGCW.01-A3AGIWGPV1XN4Z._SCLZZZZZZZ_.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.