פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אני רוצה ליקנות שעון יד דיגיטלי אבל יש היום כ ז ה מבחר ענקי שאני ממש לא יודע מה לבחור, אז חשבתי שתוכלו להמליץ לי לקנות שעון שאפשר להשיג אותו פה בארץ, ושלא יהיה מהסדרה G-SHOCK של קסיו... ראיתי שעון של POLAR שהתצוגה שם היא על גבי רקע שחור ואהבתי את זה, אבל מה? זה שעון שמיועד למדידת דופק ואני לא צריך את זה תודה מראש
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים למה לא G-SHOCK? הם אייכותיים מאוד.. בדיוק קניתי אתמול אחד .. עלה לי 450..
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים התמונה שלך ענקית מדיולא רואים את כולהתקטין אותה כדי שאפשר יהיה לראות הכלהGSHOCK הם דווקא סבבה יש לכמה בכיתה שלי אותם והם די יפיםלי יש CASIO פשוט יותרלא יודע איך קוראים לו אבל הוא עושה את העבודה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מצטער לאכזב אותך אבל "לא קסיו לא קונה" זה כבר דיי ידוע אין לך מה לחפש שעונים אחרים כי אלה הכי עמידים שיש מנסיון ודרך אגב זה המתוק שלי :-* שלא ניתן להשיג בארץ עלה לי 150 דולר
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים לי יש 2 שעוני קסיו אחד מהם הוא גישוק , הם די עמידים למרות שאני לא לובש את הגישוק כי הוא פשוט לא נוח לי כמו השעון השני .. בכל מקרה תבדוק כמה שעונים של swatch אם אתה לא רוצה גישוק , וseiko גם למרות שהם יותר יקרים ..
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים הנה שלי , אני מקבל עליו מלא מחמאות , הוא גם דיגיטלי וגם אנאלוגי והעיצוב שלו הוא גם ספורטיבי וגם אלגנטי , קיצר תערובת בריאה של הכל , מומלץ דגם G-510
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר הדגמים שהבאתם נראים טוב אבל אני מחפש משהו שיהיה מיוחד... וכמה שפחות מחוגים אם אפשר
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים וואו! יש פה דגמים יפים מאוד!מעכשיו..כל אחד ירשום חברה, דגם ובכמה הוא קנה !
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים 280 במקום 700 (בארץ) באיבייhttp://store.yahoo.co.jp/gosh/g7302rl4v-000.html
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אנשים פה חיים בסרט ש G SHOCK זה הכי הכי . סתם שעון יפני מצועצע . אבל במחיר של 500 שח באמת לא תמצאו את השעונים האיכותיים באמת . זה השעון שלי לבנתיים : http://www.shop4brand.com/store/nautica_n25002.html ואתם לא רוצים לדעת כמה הוא עולה בארץ
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים לא משנה איזה דגם תיקח קח רק של חברת CASIO אני אישית משתמש ב פרטים המחיר? כמו שאומרים : חינם , free , כלום , nada דוד שלי הוא שען אז... יש לי קשרים אני עומד לחדש את עצמי בעוד שעון קסיו חדש החודש 8) כמו שאמרתי רק CASIO השעונים הכי טובים שרק יש. וזו דעה של מקצוען (דוד שלי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.