עבור לתוכן

הזמנה של לוח nforce4 עם agpמאתרים בחול ששולחים לארץ באמצעות ויזה בין-לאומית

Featured Replies

פורסם

(אני יודע שהכותרת מטעה אבל המשמעות האמיתית של הזמנת הלוח הזה , היא בעצם קבלת קבלת לוח עם ביצועים דומים מאוד ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp

מבלי לוותר על רכישת כרטיס pci-express בעתיד.)

לאחר שהתייאשתי מלהשיג את הלוח אם  המסויים הזה בארץ  ,גיליתי  שהוא נימכר היטב בהרבה אתרים באנגליה ובארצות הברית במחירים מצחיקים של 70$   שגם אם אני אשלם מעמ   ודמי משלוח  (+-150שח)  זה עדיין  יצא  זול יחסית   (פחות מ-500 שח בסך הכול) עבור לוח שקורע  את הלוחות  שמבוססים על     nf3   , kt800pro        ונותן     ב-  benchmarks     תוצאות דומות   לאלו    של  לוחות מבוססי  nforce4.

הלוח הוא :http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm

אין שום ספק  שזה הלוח האידיאלי  להרבה אנשים שכבר יש  להם כרטיסי agp  טובים  בזכות העובדה שיש בו  גם agp   איכותי   וגם  pci-express x16  מצויין וגם אפשרות לשדרג  למעבד העתידי    M2   של amd ( שיצא לשוק  בשנה הבאה )  ולזיכרונות   ddr2  מבלי להחליף לוח אם.

הבעייה היחידה של הלוח הזה  היא שהיבואן שלו נכון לעכשיו  , עד כמה שהצלחתי לברר  , לא מתכנן להביא אותו לארץ בעתיד הנראה לעיין ,  ולי  אין שום  כוונה  להזדיין בסבלנות  ולחכות  עד  שהוא  יתעשת  ויואיל  בטובו  לעשות זאת.

העניין הוא :

אני לא יודע  איזה   אתרים שולחים לארץ

אני לא יודע   אילו  מבין האתרים ששולחים לארץ , הם  הגונים  ואמינים

אם ביצעתם בעבר רכישה בחול   מהארץ  דרך האינטרנט  אני  אודה לכם מאוד אם תספרו כאן  ,מאיזה אתרים הזמנתם  והאם הייתם מרוצים  או  לא

אני גם מבקש ממנהלי הפורום   לא להעביר את  הדיון בנושא הזה  לפורום הכללי ,ששם הוא ילך לאיבוד  באופן ודאי  ומיידי

בתודה מראש למגיבים  ולמנהלי הפורום  על ההתחשבות בבקשתי

פורסם

לא חבל על הבאלגן והסיכון ?

או שתחליף לוח אחרי שיצא מעבד חדש (בהנחה שהוא לא יעלה 3000 שקל כמו הX2 ) , או שפשוט תמכור את הכרטיס ותקנה NFORCE4

פורסם

EBAY :yelclap:

פורסם

דרך מאסטופ www.mustop.co.il

תזמין רגיל ותשלח לכתובת שמאסטופ יתנו לך והם ישלחו לך לארץ

פורסם
  • מחבר

דרך מאסטופ www.mustop.co.il

תזמין רגיל ותשלח לכתובת שמאסטופ יתנו לך והם ישלחו לך לארץ

EBAY :yelclap:

האם אתם ממליצים מניסיון אישי?

כמה בערך עלה לכם המשלוחה לארץ ?

ותוך כמה זמן זה הגיע לארץ הקודש?

האם רשויות המכס בארץ התעקשו לקבל את ה-17% שלהם גם על משלוחים שערכם נמוך מ- 100$?

עד כמה שהצלחתי לבדוק הם לא דורשים מעמ על סכום הנמוך מ-50$ (ובכול מקרה אין מיסים נוספים על חלקי מחשבים מלבד המעמ)

דרך אגב למישהו יש כאן ניסיון עם newegg במישלוח לארץ?

פורסם
  • מחבר

הנה אחד שדיבר עם היבואן:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=62004698

לפי מה שהוא אומר עוד שבועיים יגיע הלוח לארץ. בכל זאת הייתי מנסה ללחוץ על היבואן כדי שיקדים את בואו.

תודה אחי אתה עשר :yelclap:

אבל תגיד איך עלית על זה ?

אתה גולש בפורומים של תפוז או שהשתמשת במנוע חיפוש מיוחד ?

אני שואל זאת מפני שעשיתי חיפוש די מדוקדק בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלבנטי .

ודרך אגב ,איך בידיוק אתה מציע לי , בתור לקוח פרטי להפעיל לחץ על היבואן אם המזכירה הפוסטמה שלו עונה לכול מי שמעז להיתקשר אליהם , שהם מדברים אך ורק עם דילרים ?

תן לי טיפ איך לפעול ואני מבטיח לעשות זאת מחר על הבוקר.......... :2gunsfiring:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים