עבור לתוכן

האם Kaspersky מספיק בשבילי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל הפורום,דוד שלי קנה לי ליום ההולדת את Kaspersky (היה לי יום הולדת לפני חודש,אבל הוא גר בחו''ל,אז הביא לי היום),ובעיקרון איך האנטי-וירוס? טוב או שיהיה לי מלא וירוסים?

פורסם

לפי דעתי הוא האנטיוירוס הכי טוב

בהתחלה הייתי חצי שנה עם נורטון, אחרי זה כמה חודשים עם מקאפי

ואז החלפתי לקספרסקי ולפי דעתי הוא הכי טוב

הוא מצא לי כמה וירוסים שמקאפי לא מצא לי

אך גם לא מצא וירוס שנורטון מצא

אבל בכלליות אחלה תוכנה אתה יכול להגדיר שהוא יתעדכן כל שעתיים

פורסם

רק בעיה, הגרסא הרגילה שלו (לא PRO) לא סורקת דואל נכנס...

פורסם

גם נכון

פורסם
  • מחבר

תודה,כי אני עובד הרבה עם אתרי קראקים וסריאלים (איפה שיש הכי הרבה וירוסים) ולכן זה חשוב לי.

פורסם

תודה,כי אני עובד הרבה עם אתרי קראקים וסריאלים (איפה שיש הכי הרבה וירוסים) ולכן זה חשוב לי.

אני לא חושב שאפשר לדבר על זה גם באופן כללי, בכול אופן הKASPERSKY מעולה מניסון ושיהיה לך מזל טוב :xyxthumbs:

פורסם

אני מצתרף להמלצה על התוכנה המעולה, היא גם מתעדכנת בתכיפות גבוה מאוד גם קלה על מערכת הפעלה וגם יעילה באיתור וגילוי טפילים לסוגיהם.

לא הבנתי את העניין עם סריקת הדואר, יש לי גרסת personal ועד כמה שאני מבין יש בו סריקה לדואר נכנס (לדואר יוצא אני ביטלתי),

תחת settings\real time protection\mail protection אני רואה אופציה לסריקה של האימיילים כמו כן כאשר אני בודק אימיילים אני רוצה שהאייקון ב-taskbar משתנה ומהבהב בצורה של מעטפה, כמו כן במודול של ה- veiw reposrts יש לוג של בדיקת האימיילים אז לפי כל הפרמטרים האלה הוא כן בודק אימיילים. יכול להיות שאני פיספסתי משהו ??? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים