עבור לתוכן

אתר שומר שבת ... ראיתי הרבה דברים , אבל לא כאלה o_O .

Featured Replies

פורסם

אם כל הקטע של איסור בשר וחלב מסתמך רק על המשפט "לא תבשל גדי בחלב אימו" אז למה אסור לערבב עופות בחלב?

למה מותר לאכול דגים עם חלב אבל תרנגולת שהיא לא יונק , אין לה שום חלב והיא מטילה ביצים בדיוק כמו דגים, אסור לאכול עם חלב?

עזוב אותך, הם גם אומרים ששפן מעלה גרא :nixweiss:

• תגובות 40
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש דתיים ששוכרים גוי שבת שיחלל את השבת במקומם. "תדליק את האור", "תעשה לי טוסט" וכו'.

:lol: :lol: :lol:

שמעתי גם על המצאה חדשה של פקק שבת עבור בקבוקי שתייה (אין לי מושג איך זה עובד). :screwy:

אלוהים. אתה יכול להוכיח שלא?

גם בתקופת הנביאים לא באמת יכולת לדעת שאלוהים הסמיך את הנביא...זה מה שהנביא מספרבולשיט זה אסור והם לא עושים את זה

בתקופת המקרא, אלוהים פנה אל הנביאים ישירות, כביכול. :-\

לא נראה לי שהרבנים כיום טוענים כי אלוהים מופיע להם בחלום. :nono:

פורסם

ניראה לי שעובדיה דווקא כן טוען(אבל יכול להיות שאני טועה)

פורסם

ניראה לי שעובדיה דווקא כן טוען(אבל יכול להיות שאני טועה)

אני לא יתפלא ... הבן אדם הוציא כבר דברים יותר מופרכים מהפה שלו

ה"פנינה" האחרונה ששמעתי ממנו היא שאסון קטרינה קרה לאמריקאים בגלל מעורבותם בהתנתקות :kopfpatsch:

פורסם

הפנינה האחרונה ששמעתי ממנו הייתה במשחק מכור ששמעו אותו מדבר והשאלה הייתה:"מה הוא אמר?"

פורסם

חחחח איזה קטע חזק זה היה

http://mahur.walla.co.il/

בידיוק היום ראיתי את זה במקרה

זה נמצא בעמוד הראשי שם

פורסם

אתה יכול לתת לינק ישיר

אני לא מוצא את זה שם :-\

פורסם

יש לאנשים ששומרים שבת מפסק מיוחד שאתה "נתקל" בו "בטעות" ואחרי דקה האור נדלק והדבר הזה כשר לגמרי

יש כזה דבר גוי שבת, אבל לא משתמשים בזה סתם.

מפי אדם דתי. סמכו על זה.

ונסו לקבל את זה שהם דתיים, אם לא, פשוט אל תכנסו לאתר שלהם, יש מספיק אתרים שלא שומרים שבת. חוץ מזה שלא יקרה כלום אם לא תזמין בשבת אלא ביום רגיל.

:lol: :lol: :lol:

בתקופת המקרא, אלוהים פנה אל הנביאים ישירות, כביכול. :-\

לא נראה לי שהרבנים כיום טוענים כי אלוהים מופיע להם בחלום. :nono:

גם נביאי השקר טענו שאלוהים התגלה אליהם, אז אף פעם לא היית יודע בוודאות אם זה נביא אמת או שקר. למרות שנביא שקר תמיד היה מנבא דברים טובים, כדי שיאהבו אותו ויאמינו לו, ונביאי השקר בד"כ היו מנבאים דברי תוכחה וחורבן, ובגלל שלא אהבו את הנבואות לא האמינו להם. ותמיד היה חשש לרצח. איפה ראית שמנסים לרצוח את הרבנים בגלל שהם אומרים משהו?

פורסם

אתה יכול לתת לינק ישיר

אני לא מוצא את זה שם :-\

יש למעלה בכותרת של הפלאש הזו חכה שניה שזה יטען!

אני ינסה שניה למצוא את זה אבל חייב דרך האקספלור לכן לא שמתי לינק ישיר!

עריכה:

מצאתי!

http://mahur.walla.co.il/?w=/4600/785638

אבל חייב IE :s07::nixweiss:

פורסם

תודה

עכשיו שמתי לב שיש לי את זה גם במקס

פורסם

גם נביאי השקר טענו שאלוהים התגלה אליהם, אז אף פעם לא היית יודע בוודאות אם זה נביא אמת או שקר. למרות שנביא שקר תמיד היה מנבא דברים טובים, כדי שיאהבו אותו ויאמינו לו, ונביאי השקר בד"כ היו מנבאים דברי תוכחה וחורבן, ובגלל שלא אהבו את הנבואות לא האמינו להם. ותמיד היה חשש לרצח. איפה ראית שמנסים לרצוח את הרבנים בגלל שהם אומרים משהו?

אני לא הבנתי. :s05:

הרבנים היום הם רבני אמת, או שהם רבני שקר מכיוון שאף אחד לא מנסה לרצוח אותם? :-\

מה ההבדל בין רבני אמת לרבני שקר? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים