עבור לתוכן

צריך המלצה למערכת 2.1!

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך המלצה למערכת רמקולים טובה 2.1 בתקציב נמוך עד כמה שיותר (שלא יהיה זבל כמובן)

אז אל תגידו לי ATP3 כי אין לי 350 שקל לבזבז.

חשבתי על קריאטיב X-free או SBS170

מה אתם אומרים?

פורסם

אם זה ככה אז פשוט לא שווה.....בתקציב נמוך הכי כדאי זה atp3 שעולים 410 ש''ח והם הכי מומלצים כל השאר עם מחירים נמוכים יותר הם פשוט קקה

פורסם
  • מחבר

פשוט ידעתי שמישהו יגיד דבר כזה.

לא כולנו עשירים, מה לעשות

ולמה אתה מלכלך?

ה X-free של קריאטיב מערכת מצוינת וגם ה SBS של קריאטיב!

בעיקרון זו מערכת רק לשמיעת מוזיקה

אני קונה לאח שלי מערכת 2.1 בסיסית ולוקח לו את ה 4.1 של קריאטיב קאמברידג' סאונדוורקס (סדרה קצת ישנה אבל משובחת, איכות גבוהה מהרבה מערכות אחרות שיש היום)

תנו המלצות בבקשה.

פורסם

לגבי XFREE - לא בטוח שהרמקולים האלו של CREATIVE בכלל (לא מופיעים באתר של CREATIVE ואין שום איזכור לשם CREATIVE על הקופסא - חשוד מאוד).

לגבי ה370 - קניתי אותם לפני שבוע ואני מאוד מרוצה - אין יותר מדי מה להגיד עליהם - איכות סאונד סבירה פלוס, מחיר נוח , מערכת סאונד ללא-אודיופילים שביננו.

פורסם
  • מחבר

אז לאח שלי (עארס מצוי :kopfpatsch: ) היא תספיק לדעתי.

אני אודיאופיל, וזה למה לוקח לו את המערכת המשובחת (הוא משתמש רק ב 2 מתוך 4 הרמקולים!!! כזה בזבוז!!!)

פורסם

לגבי XFREE - לא בטוח שהרמקולים האלו של CREATIVE בכלל (לא מופיעים באתר של CREATIVE ואין שום איזכור לשם CREATIVE על הקופסא - חשוד מאוד).

לגבי ה370 - קניתי אותם לפני שבוע ואני מאוד מרוצה - אין יותר מדי מה להגיד עליהם - איכות סאונד סבירה פלוס, מחיר נוח , מערכת סאונד ללא-אודיופילים שביננו.

הX-FREE הם של קראייטיב,וגם מופיע על האריזה,שנית הם רמקולים מעולים,נשמעים טוב וגם נראים טוב,אני אישית נהנה מהם כל רגע,הם שווים כל שקל ששילמתי עליהם ואפילו יותר........ :)

פורסם

^^^

כנראה שכתוב ממש בקטן כי אני לא מצאתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים