פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים עקב תאונה מצערת הלך לי המעבד (AMD 64 939) לאחר פירוק וניסיון כושל להרכיבו מחדש.נפלה לו רגל אחת ועוד כמה התעקמו (עדיף שלא תשאלו איך בדיוק אבל לא קשה לנחש), המעבד עצמו בריא.מה עושים עם מעבד כזה? אני משער שהאחריות לא תחול עליו ואני אצטרך לקנות חדש, אבל מה אני עושה עם הישן? רק לפח או שאפשר איכשהו להפיק ממנו עוד תועלת?תודה מראש,עידן.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר הוא יעבוד בלי רגל? נסיון ליישר את העקומות יכול לגרום לנפילה של כמה נוספות..
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אני לא ממש מבין בזה, אבל עד כמה שידוע לי אפשר לדחוף סיכה דקה לסוקט ושזה יגע גם בנקודה המתאימה בלוח וגם בנקודה במעבד איפה שהיה רגל.אני ממליץ לך להעביר את המעבד והלוח לידיים של מישהו שיודע מה הוא עושה, כי משחק כזה יכול להגמר בקצר.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים הוא יעבוד בלי רגל? נסיון ליישר את העקומות יכול לגרום לנפילה של כמה נוספות..אז תעשה את זה בזהירותיש הרבה פינים שאם אתה מוריד אחד מהם המעבד עדיין יכול לעבוד כמו גדול
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אתם חושבים שמעבד זה זבוב? לא תולשים רגליים למעבד!!!!אפשר לנסות לדחוף סיכה במקום או גיד של כבל טלפון.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים סיכה אתה לא תצליח להכניס לחורים של סוקט 939אבל אם תקח כבל IDE, תגלף גיד אחד ותכניס לחורים המתאימים זה יעבוד מצויין.מניסיון על מעבד AMD65 754 (יש לי אפילו ת'רד על זה פה באתר איפה שהוא)עובד מצויין כבר המון זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.