פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אני מתלבט בקניית iPod, או iRiver ...שמעתי ש iRiver יותר טובים מאייפוד, יותר מתקדמים ..מישהו יכול לתת לי מידע על שניהם ??שאני אוכל להשוותמה זה בכלל אייפוד\אייריברכמה זה עולה ?אילו דגמים יש?תודה רבה.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים יש IPOD אחד ממש טובבדרך כלל יש לך בו חיבור של MINI USB כך שאתה יכול להעביר תמונות ממצלמה אליו או מה שאתה רוצהאתה יכול לראות שם סרטים כשמשעמם לך... אם לא משעמם לך אז הוא לא נותן לך לראות P: מה עודיש רדיו וכל זהוזהו בסך הכולאז אני ממליץ על הIPOD הזה ויש דגם אחד שאני אקנה:http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2410&main=1בבקשה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים sagi5כל מה שכתבת נכון לגבי ה iaudio שהצעת, בנוגע ל-iriverהוא לא מאפשר הצגת סרטים (גם אם אתה מוכיח לו שמשעמם לך).העברת קבצים ישירות מדיגיטלית נדמה לי שאפשרית רק בסדרת H3XX ולא ב H10.אני אישית לא חושב שנכון להשוות מותג אחד לשני, אלא דגמים מדוייקים.תגדיר תקציב, ומה הדגם שנראה לך מכל מותג, ויכלו להגיד לך מה היתרונות והחסרונות שלהם.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים יש IPOD אחד ממש טובבדרך כלל יש לך בו חיבור של MINI USB כך שאתה יכול להעביר תמונות ממצלמה אליו או מה שאתה רוצהאתה יכול לראות שם סרטים כשמשעמם לך... אם לא משעמם לך אז הוא לא נותן לך לראות P: מה עודיש רדיו וכל זהוזהו בסך הכולאז אני ממליץ על הIPOD הזה ויש דגם אחד שאני אקנה:http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2410&main=1בבקשה\/ | |תראו לאיזה מצב הגענו..."יש IPOD אחד ממש טוב"
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים בוא נבהיר את זה אחד ולתמידIPOD זה אך ורק המכשירים של APPLE.IRIVER זה שם היצרן ויש לו את הדגמים שלו.IAUDIO זה של יצרן אחר לגמרי, אין לו שום קשר ל2 מלמעלה, הוא גם מעולה וגם לו יש דגמים טובים.מה שמאחד את כולם זה שהם MEDIA PLAYERS, בעיקר MP3 PLAYERS אבל בגלל שחלק מהדגמים של IAUDIO לדוגמא תומכים בסרטים, וחלק מהאחרים גם תומכים בתמונות, זה מדיה פליירים (:בקיצור ולעניין מה שה sagi בא להמליץ זה על נגן נייד של iaudio שהוא באמת מעולה ובמחיר יפה, אני אישית לא הייתי רואה במסך כל כך קטן סרטים אבל כל אחד וההנאות שלו (:
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים שלא להזכיר שאחרי חצי שעה איגוד האופטימטריסטים העולמי צריך לשלם תמלוגים לחברות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.