פורסם 2005 באוקטובר 719 שנים מעבד amd thlon 64bit 3000+ s939הלוח אם בהתלבטות! יש את זה :Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 Socket 939 Motherboardואת:Gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 Socket 939 Motherboardאני צריך עזרה כי אני לא מבין מה עדיף...אני צריך שיהיה כרטיס קול טוב בתוך הלוח ושאני אוכל להכניס את הכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 4 שברשותי...או שיהיה בלוח כרטיס לא פחות טוב...אז מה ההבדל בתכלס, ומה עדיף לקנות ?עוד שאלה חשובה !עדיף לקנות את המארז של HEC עם 300 או 400 W ? זה תוספת של 20 שקל וזה נראה קצת חשוד!יש מצב שה400 וואט מאוד רועש? .. בכל אופן 300W מספיק חזק לא ?תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 719 שנים מחבר התקציב הוא גג עוד 100-150 שקל על KNSC939 NFORCE 3 ... המטרות הם לא משחקים...בגדול...משחקים לא כבדים פה ושם. השאלה הגדולה היא אם לכרטיס עם ה PCI-E יש כרטיס מסך מובנה או שחייבים לקנות..שזה לא בא בחשבון מבחינתי . ואם יש מובנה אז סבבה, אבל כמה איכותי הוא.... תודה .
פורסם 2005 באוקטובר 719 שנים מחבר סליחה...השאלה היא :האם בשביל לקנות לוח עם PCI-E (לכרטיס מסך), אנ אצטרך לקנות עוד כרטיס חדש או שיהיה אחד כבר על הלוח...כי אני לא מרשה לעצמי להוסיף כסף על כרטיס..וחוץ מזה אם יש על הלוח גם כרטיס קול ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.