עבור לתוכן

קונה מסך ViewSonic השאלה איזה דגם?

Featured Replies

פורסם

יום ראשון אני קונה הייתי במ\חנות היום הוא אמר לי לבחור מכמה דגמים לא ידעתי אני יודע ש ל \מסך 19 המחירים הם בין 3000 4000

אז תנו לי בבקשה את הדגם הכי טוב של החברה לדעתכם שאני יזמין יום ראשון אבל הוא חייב להיות מפלסטיק שחור כול המסך

וחייבת להיות יצאה דיגיטלית למסך

תודה מראש.

ואפשר להגיד כבר גמר חתימה טובה לכול גולשי האתר.

פורסם

ViewSonic VP930B

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל יש לי עוד בעיה שעכשיו ראיתי

האם מספיק לי במסך 19" 1280-1024

זה לא באסה שאני לא יכול להשים יותר במשחקים כמו 1600- 1200 במסך רגיל

או שאולי אני מדבר שטויות ו 1280 -1024 מספיק לכול משחק ואין טעם להשים יותר

חשוב לזכור שהמסך הוא 19"

כי לפי מה שאני יודע זה פשוט מקטין את הדברים כמה שאני עולה באיכות וככה רואים יותר דברים במשחק במשחקי אסטרתגיה לדוגמא או ב SIMCITY ?

אני יודע שאני נשמע מפגר אבל אני לא ממש מבין בדברים האלה

אז האם למששהוא שמשחק משחקים לא פשוט עדיף לקנות מסך רגיל ולא שטוח

כסף זה לא הבעיה ככה שעל תגידו לי שבה 3500 שקל זה לא שווה

תודה.

פורסם

1024X1280 היא הרזולוצייה ה"טבעית" של מסך LCD בגודל "19.

זה לא אומר שלא ניתן לשחק ברזולוציות אחרות (תלוי גם בכרטיס מסך שלך) אלא שהמסך מציג תמונה אופטימלית ברזולוציה הטבעית שלו.

אם אתה רוצה מאוד לעבוד ברזולוציות יותר גבוהות אתה יכול לקנות מסך בגדלים +"20, אבל חבל על ההוצאה הזאת מכיוון שמשחקים נראים ורצים מצויין ב-1024X1280 ולכן הדבר לא כדאי לטעמי.

לדעתי אין לך מה לחפש מסך גדול יותר וה-VP930B יתאים לך מאוד - אם אתה בכל זאת רוצה מסך גדול יותר בגלל הרזולוצייה, קח בחשבון שזה עסק יקר.

מסך טוב בגדליי +" 20, מיצרן ידוע, ושמתאים למשחקים, יכול לעלות בסביבות 6000 ש"ח.

מה שלא תחליט - שיהיה בהצלחה.

פורסם

יש לי 2 מסכים VP171B, ואני מרוצה מהם.

אני עורך וידאו וגרפיקאי, והם מעולים וטובים למטרות שלי- ויש לי דרישות מאוד גבוהות מהם, והם עונים עליהם בקלות...

הם לא סתם עולים יקר... החדות הצבע וכל התמונה בהם מעולה.

מה גם דבר חשוב- אני עובד ביום 8-12 שעות מול המחשב, והם לא מעייפים לי את העיניים, ועם מסכים אחרים שעבדתי שעה הרגשתי כאבים בעין... זה גם חשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים