פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אהלןקראתי את הסטיקי ואני עדין מתלבטהייתי רוצה לקנות נגן MP3 (מבוסס HD) בנפח של 5-6GB (או יותר)תמיכה בעברית חשובה ליהתקציב הוא בסביבות ה1300 ש"חחשבתי בכיוון של הH-10 6GB או הZen Microאבל שמעתי דעות מעורבות עליואם מישהו שיש לו אותו יכול לספר לי עליו זה יעזור מאודכמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר אם תוכל לספר לי עליו בבקשהלדוגמא:1 איך מעבירים את השירים (עם תוכנה או שזה מזוהה כHD נייד)?2 האם אפשר להעביר קבצים שהם לא שירים?3 איך הממשק שליטה (האם הוא נוח כמו של האיפוד (או יותר)?4 איך האיכות שמע?5 מה בא באריזה? (אוזניות מטען מה?)6 איפה אפשר לקנות סוללה חלופית?7 הוא בא עם שלט?בלי קשר ל H10 מה דעתכם על ה ZEN MICRO?כמו כן ראיתי שהJuke Box ZEN Extra 30GB נכנס בתקציבהוא שווה משהו?מה עם אחריות עם הנגנים כמה זמן זה?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים 1 איך מעבירים את השירים (עם תוכנה או שזה מזוהה כHD נייד)? מזוה מייד ככונן נייד (חרוז..חח)2 האם אפשר להעביר קבצים שהם לא שירים? בהחלט כן3 איך הממשק שליטה (האם הוא נוח כמו של האיפוד (או יותר)? נוח למדי4 איך האיכות שמע? מצויינת, כל האייריברים טובים.5 מה בא באריזה? (אוזניות מטען מה?) אוזניות טובות מטען.......לא בקיא בעניין הזה אבל זו לא צריכה להיות בעיה.....6 איפה אפשר לקנות סוללה חלופית? כן7 הוא בא עם שלט? השלט הוא אופציונלי בתוספת תשלום
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים 6 איפה אפשר לקנות סוללה חלופית? כןהוא שאל "איפה" והתשובה לא יכולה להיות "כן"תריץ חיפוש בזאפ ותמצא איפה אפשר לקנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.