פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים עשיתי היום בדיקת ראיה, והבודק אמר שיש לי -4.5 וצילינדר, עכשיו הוא ניסה להסביר לי, אבל לא ממש הבנתי, מה זה?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים בקשר לראיה אתה פשוט רואה מטושטשבקשר ללמה זה נגרם זה קורה כי העין מתארכת והופרת לצורה יותר ביצתתי מאשר עגולה
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר אני יודע שאני רואה מטושטש, יש לי משקפיים שנים כבר אז אני מניח שאין לזה השפעה משמעותית?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים גם לי יש צילינדר.זה אומר, שלא מספיק שהתמונה שאתה רואה לא ממוקדת (מספר + או -), היא גם עקומה. (בגלל שהעין לא עגולה לגמרי).
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מתוך סקרנות , אם יש לך צילינדר , אתה עדיין תוכל לעשות ניתוח לייזר ולראות ללא צורך במשקפיים ? תענו אם אתם יודעים , לא לפי ההיגיון שלכם
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים בהחלט אתה יכול לעשות את התיקון ראיה אתה רק צריך לעבור את הבדיקות הנדרשותלי היה צילינדר די גבוהה,הלכתי לאמריקן לייזר(זה לא פירסום , פשוט ככה זה יצאה) , ביצתי את כל הבדיקות אמרו לי שאני מתאים לניתוך וזהוא עכשיו אני בלי משקפיים
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים שמעתי שאחרי ניתוח לייזר להסרת משקפיים יש כאלה הסובלים מתופעות שונות כמו רגישות לאורגם אצלך זה ככה?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מהתחלה כן,אבל קניתי משקפיי שמש טובים(CEBE)אני כבר חודשיים אחריי ניתוך ואני יכול להיסתכל על השמש פשוט זה לא נעים
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים בעיקרון מגיל 18,אבל מומלץ מגיל 21אבל זה הרבה תלוי בעין ולא בך משחשוב שהמספר לא ישתנה לפחות שנה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים ומה הסיכוי ש some thing will go wrong ? שמעתי גם שאחרי ניתוח כזה אי אפשר לשים עדשות מגע ... זה נכון ? כמה זמן זה אמור להחזיק מעמד ? וכמה זה עולה ? לעזאזל הראיה שלי גם מתחילה להדפק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.