עבור לתוכן

מתלבט בקניית נגן של iriver

Featured Replies

פורסם

בהתחלה רציתי לקנות נגן פשוט של ג'יגה, אבל אחרי שראיתי מה האייריבר יכול לעשות חשבתי שעדיף לקנות משהו יותר מתקדם מסטיק עם ג'יגה שמנגן שירים :P

בכל מקרה הסתכלתי על עוד מכשירים, וה-H320 נראה לי הכי מתאים לי. אני יודע שהIaudio x5l יותר חדש ועם יותר שעות נגינה, אבל אני מעדיף את האייריבר כי לפי מה שקראתי הסרטים בו נראים הרבה יותר טוב. אני לא קונה את הנגן בשביל סרטים, אבל עדיין אני חושב שאני ישתמש בזה דיי הרבה..

הבנתי גם שהאיכות סאונד של הx5l והH320 בערך אותו דבר, יש כאלה שאומרים שהx5l קצת יותר טוב אבל לא נראה לי שזה ישנה לי אם עד עכשיו הסתדרתי עם דיסקמן מעפן של לנקו אני חושב שהאייריבר יספיק לי...

בקיצור הגעתי למסקנה שהאייריבר יותר מתאים לי, אבל לגבי משהו אחד אני לא בטוח, העובי של המכשיר. יחסית לנגנים אחרים הוא דיי עבה. למי שיש אותו פה זה מפריע או שלא מרגישים כל כך?

עכשיו חוץ מזה חשבתי אולי כבר לקנות את הH340 כי זה סך הכל עוד 300 ש"ח ומקבלים עוד 20 גי'גה. אבל עוד פעם, הוא אפילו יותר עבה מהH320. וגם אני לא יודע אם אני צריך 40 גי'גה. כל המוזיקה שלי מהשנה-שנתיים האחרונות היא בערך 5 ג'יגה, ובזמן האחרון בכלל לא מתווסף לזה כלום, אז לפי איך שזה נראה מקסימום יתווספו עוד כמה ג'יגה.. לא יותר והסרטים יחסית לא תופסים הרבה מקום, אז בכלל. אז מה אתם אומרים?

בקשר לסרטים המרתי כמה דברים עם הiriverter ועל המחשב שאני מקטין לגודל של 2"הם נראים בסדר גמור, גם על הנגן עצמו הם יהיו ככה?

פורסם

מה שאתה רואה במחשב זה לא מה שיהיה בנגן

בנגן הוידאו לפעמים מאבד את הסאונד

זה לא טוב ויפה כמו שזה נשמע

בקשר לגודל

זה מעצבן אבל מתרגלים

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקחת את הX5L בגלל הגודל ובגלל הוידאו

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקחת את הX5L בגלל הגודל ובגלל הוידאו

http://phonephile.blogspot.com/2005/08/iaudio-x5-vs-iriver-h320.html

לפי ההשוואה שם הוידאו באיאודיו נראה על הפנים לעומת הh320 למרות שזה יותר fps..

פורסם

לפי השוואה שלי שראיתי בעיניים הH320 על הפנים לעומת הX5L למרות המסך האיכותי יותר של הH320

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים