עבור לתוכן

מדריך להתקנת ה ADSL ב Windows XP

Featured Replies

פורסם

הנה לכם חברי HWZONE מדריך קצרצר שאני חיברתי

http://www.geocities.com/a3dtech/ADSLInXP.htm

למי שעדיין יש שאלות יוכל לשאול אותי כאן ואני יעזור בכיף!!!

פורסם
  • מחבר

ומי שבכלל על Windows 98 וצריך עזרה שישאיר מספר אי סי קיו ואני יעזור לו

פורסם

תודה

פורסם

אני בכלל ממליץ לכם להעיף לכל הרוחות את המודמים של בזק ואת פרוטוקול ה-PPTP ולעבור למודם PCI פנימי של סמסונג. זה עובד ב-PPP ואיכות הגלישה מאד גבוהה.

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר לקנות את המודם של Samsung ?

פורסם

אני בכלל ממליץ לכם להעיף לכל הרוחות את המודמים של בזק ואת פרוטוקול ה-PPTP ולעבור למודם PCI פנימי של סמסונג. זה עובד ב-PPP ואיכות הגלישה מאד גבוהה.

בא לך להיות יותר מפורט? איזה מודמים פנימיים של סמסונג? על מה אתה מדבר? יש כאלה בארץ? מאיפה ניתן להשיג?

תן קצת יותר פרטים.

פורסם

פרט!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

תרצו פרטים, יש חנות בהרצליה שמשווקת ומתקינה.

www.lamir.co.il

וזה יותר זול מבזק.

פורסם

איפה כתוב??

לא רשום במודמים ולא ברשתות

??? ???

פורסם

אוקיי

לא הייתי פה כל היום ולכן לא ראיתי שיש אנשים שלחוצים על המידע החלקי שמסרתי   :saint:

בכל מקרה

זה אכן מבצע שיש בחנות למיר

קונים אצלם מודם פנימי PCI של סמסונג ב-389 ש"ח או חיצוני USB גם כן של סמסונג במחיר גבוה יותר (לא זוכר בדיוק כמה)

מקבלים מצלמת רשת של אינטל מתנה ואם אתם מתקינים לבד את המודם ומחברים אותו לשקע הטלפון תקבלו מלמיר גם את הספליטר (מפצל את שקע הטלפון לקו אנלוגי לוד ויציאת ADSL לחוד) אז בכלל לא צריכים טכנאי של נזק שיתעסק לכם עם המחשב (יש דרייברים לכל מערכות ההפעלה של מיקרוסופט)

למיר שולחים עבורכם את טופס הזמנת ה-ADSL לבזק ותוך כמה ימים יש לכם קו ואתם גולשים

דמי התקנה חד פעמיים (אפילו שאתם מוותרים על טכנאי של בזק !!!!!!!!!) הם 99 ש"ח ואחרי זה בחבילה הבסיסית כל חודש עולה גם 99 ש"ח

אני מאד מרוצה

יש לי סוף סוף קו טלפון פנוי, המודם מסתנכרן בזמן שהמחשב עולה ואז זה מתחבר לספקית האינטרנט תוך שלוש שניות.

גלישה מהירה

ואין שום בעיות

המבצע הזה לא מופיע באתר של למיר אלא חייבים להגיע אליהם לחנות

(בהרצליה)

פורסם

הנה לכם חברי HWZONE  מדריך קצרצר שאני חיברתי      

http://www.geocities.com/a3dtech/ADSLInXP.htm

למי שעדיין יש שאלות יוכל לשאול אותי כאן    ואני יעזור בכיף!!!

הסבר מפורט.....אבל ממולץ שתוסיף תמונות....מי שלא מבין במחשבים יסתבך! אז תעשה כבר את העבודה עד הסוף :)

ד"א ....עזרתי לך במה שכתבתי לך אז??????????.

פורסם
  • מחבר

כן

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים