פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים זה לא כל כך בעיה כמו שזה מרגיז בטרוף שאני לא מצליח להבין איך לעזאזל אפשר למחוק אייקוןשמתמקם לך בשולחן העבודה ולא מאפשר בשום דרך וצורה למחוק אותו ומה שניסיתי זה ככה....אקדים ואומר שאני משתמש בתוכנות הבאות כולם מעודכנות כולל עידכוני חלונותinternet sececurity,anti virus,spybot,ad-aware,reg clean נורטוןשם האייקון הוא....free aol & unlimited internet.url אוקי אז ניסיתי ככה לחיצה ימנית עליו מאפשרת רק יצירת קיצור דרךלחיצה ימנית בשולחן העבודה וסימון arrange icons by ואז ביטול הסימון lock web items on desktop במצב safe mode with c-p בתיקייה שהוא אמור להיות הוא לא נמצא וחיפשתי גם קבצים מוסתרים,מערכת,וכי"בבסייר חלונות הדגשה שלו ולחיצה על delete לא עושה כלום הוא עדיין שםבקיצור אני מיואש ונראה לי אם לא יהיה פתרון בפרנציפ אני יפרמט את אמא שלו עם כל שאר המחשבתמות נפשי עם האייקון מה שנקרא....הצילו בבקשה
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר כנס ללוח הבקרה ותבדוק אם יש גם שם אייקון של AOLלא הלוואי שהיה שם זה קבצי cpl ולא בעיה למחוק אותם
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים תשתמש בתוכנה "Spy Sweeper" היא לפעמים מוצאת לי דברים ששאר התוכנות לא מוצאות. (שים לב, התוכנה אינה חופשית) . ותביא רשימה של מה שעולה לך ב-STARTUP.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר מסתבר שהאייקון הספציפי הזה הוא בעיה כלל עולמית עשיתי חיפוש באינטרנט לפי הטקסט הבאdelete Free AOL & Unlimited Internet.url ומצאתי בכל מינ פורומים בחו"ל מסכנים כמוני שאכלו אותה עם האייקון הזהמה עד כדי כך אנחנו טיפשים אף אחד עוד לא מצא דרך איך למחוק את החרא הזה לא להאמין עכשו שתבינואף תוכנת אנטי וירוס או spy או ad-aware כולל קספרסקי האלק מעולה לא מזהה את הדבר הזה ניסיתי את כולםמה שכן הצלחתי זה למצוא ספריה בשם aod שם היו קבצים שקשורים לזה מחקתי אותה והסמל עצמו נמחק והתחלף באחרהגעתי למסקנה שזה נטען מקובץ dll כלשהוא אז מי שאוהב לאתגר את עצמו קחו פרויקט תאמינו לי אלפי אנשים יודו לכם הנה לינקים למה שמצאתי בנושא חלק מהם לפחותhttp://www.softwaretipsandtricks.com/forum/printthread.php?s=dbfe7cff92a118147b9cc87afc5e5815&threadid=5144שימו לב דרך אגב בלינק הזה בשני העמודים שלו כמה החברה האלו רציניים ומעמיקים ואיזה רעיונות מקוריים יש להם
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים ניסית להכנס לספריה של היוזר שלך בDOCUMENTS AND SETTINGS ולמחוק אותו מהDESKTOP שם?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים I used to have this problem too and had this stupid "Free AOL and Internet" icon (came after installing netscape 7 i think)..sitting on the desktop. (believe me, there is no way to delete this the normal way! )There is a folder called aod in the C:\winnt\ which has the icon and a couple of .dll files. You will have to remove these files from your system to remove the icon.If you are unable to delete the dll file, do this from the command prompt.c:\winnt\aod\regsvr32 /u <dll-file-name> Then remove the aod directory. Also search the registry and remove all AOL entries, especially under HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\aodHope this helps! -Muraliאחרי זה Reboot ואז תנסה למחוק.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר איזה מוזר. מה קורה כשאתה מנסה למחוק אותו? הוא אומר לך שהוא בשימוש? לא הוא לא בשימוש הוא פשוט לא נותן לך למחוק אתה מסמן אותו לוחץ delete ולא קורה כלוםודרך אגב nuxer תודה אבל לא נראה לך שמן הסתם אם הבאתי לינק בנושא אז קראתי אותו וניסיתי כל מה שהציעו שם אני שקלתי ברצינות שיחזור מערכת אח שלי רק שעכשו זה נהיה פרנציפ אני חייב לדעת איך מוחקים אותו דרך אגב את הספריה שהוא היה מאוכסן בה מחקתי ועדיין הוא קיים והגעתי למסקנה שהוא נטען מקובץ dll כלשהוא שהתקין את עצמו גם בספריה שלו וגם במקום אחר במחשב לא ידוע מכיוון אז עכשו אני מחפש תוכנה שיודעת להגיד איזה קבצים קשורים לקובץ dll מסוים ניסיתי הכל חוץ מזה הורדתי כל תוכנה של ad-aware spywer ואנטי וירוס ששוות משהו כמעט שום כלום אף אחת לא עוזרת ולא מזהה אותו אפילו הבנזונה שעשה את זה כנראה גאון
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים יש לי רעיון: תוריד את התוכנה UNLOCKER 1.7.3 ואז תנסה למחוק אותו עם התוכנה. *יש סיכוי שהתוכנה תאמר לך שאין על האיקון הזה הגנה. תעשה אישור ותיראה שהיא לא תמחק, אם היא כן אז יופי. אם לא אז תבקש מן התוכנה למחוק את זה בהפעלה הבאה* מקווה שזה עזר
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר יש לי רעיון:תוריד את התוכנה UNLOCKER 1.7.3 ואז תנסה למחוק אותו עם התוכנה. רעיון גדול אחי רק שאי אפשר הוא לא מגיע בכלל לתוכנה כי אין לך אפשרות לשלוח אותו בלחיצה ימנית עליו אתה מקבל רק "צור קיצור דרך"דרך "הרשת שלי"ומנהל הקבצים" גם אי אפשר לסמן אותו ככה שהוא יגיע לunlocker אבל אהבתי את התוכנה היא עוזרת לי עם דברים אחרים ולא הכרתי אותה תודה!
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים יש תוכנה שנקראת unlocker והיא שימושית בדיוק למצבים כאלו שקובץ לא רוצה להימחק (נמצא בשימוש).. יש לי אותו והוא עובד מצויין ת'אמת אין לי ת'קישור שלו אבל הנה מס' אייסי שלי 264082404
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.