עבור לתוכן

אייקון שמסרב להמחק משולחן העבודה מרגיז בטרוףףף !

Featured Replies

פורסם

זה לא כל כך בעיה כמו שזה מרגיז בטרוף שאני לא מצליח להבין איך לעזאזל אפשר למחוק אייקון

שמתמקם לך בשולחן העבודה ולא מאפשר בשום דרך וצורה למחוק אותו ומה שניסיתי זה ככה....

אקדים ואומר שאני משתמש בתוכנות הבאות כולם מעודכנות כולל עידכוני חלונות

internet sececurity,anti virus,spybot,ad-aware,reg clean נורטון

שם האייקון הוא....free aol & unlimited internet.url

אוקי אז ניסיתי ככה

לחיצה ימנית עליו מאפשרת רק יצירת קיצור דרך

לחיצה ימנית בשולחן העבודה וסימון arrange icons by ואז ביטול הסימון lock web items on desktop

במצב safe mode with c-p בתיקייה שהוא אמור להיות הוא לא נמצא וחיפשתי גם קבצים מוסתרים,מערכת,וכי"ב

בסייר חלונות הדגשה שלו ולחיצה על delete לא עושה כלום הוא עדיין שם

בקיצור אני מיואש ונראה לי אם לא יהיה פתרון בפרנציפ אני יפרמט את אמא שלו עם כל שאר המחשב

תמות נפשי עם האייקון מה שנקרא....הצילו בבקשה

פורסם

כנס ללוח הבקרה ותבדוק אם יש גם שם אייקון של AOL

פורסם
  • מחבר

כנס ללוח הבקרה ותבדוק אם יש גם שם אייקון של AOL

לא הלוואי שהיה שם זה קבצי cpl ולא בעיה למחוק אותם
פורסם

תשתמש בתוכנה "Spy Sweeper" היא לפעמים מוצאת לי דברים ששאר התוכנות לא מוצאות.

(שים לב, התוכנה אינה חופשית) ;) .

ותביא רשימה של מה שעולה לך ב-STARTUP.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהאייקון הספציפי הזה הוא בעיה כלל עולמית עשיתי חיפוש באינטרנט לפי הטקסט הבא

delete Free AOL & Unlimited Internet.url ומצאתי בכל מינ פורומים  בחו"ל מסכנים כמוני שאכלו אותה עם האייקון הזה

מה עד כדי כך אנחנו טיפשים  אף אחד עוד לא מצא דרך איך למחוק את החרא הזה לא להאמין עכשו שתבינו

אף תוכנת אנטי וירוס או spy או ad-aware כולל קספרסקי האלק מעולה לא מזהה את הדבר הזה ניסיתי את כולם

מה שכן הצלחתי זה למצוא ספריה בשם aod שם היו קבצים שקשורים לזה מחקתי אותה והסמל עצמו נמחק והתחלף באחר

הגעתי למסקנה שזה נטען מקובץ dll כלשהוא

אז מי שאוהב לאתגר את עצמו קחו פרויקט תאמינו לי אלפי אנשים יודו לכם

הנה לינקים למה שמצאתי בנושא חלק מהם לפחות

http://www.softwaretipsandtricks.com/forum/printthread.php?s=dbfe7cff92a118147b9cc87afc5e5815&threadid=5144

שימו לב דרך אגב בלינק הזה בשני העמודים שלו כמה החברה האלו רציניים ומעמיקים ואיזה רעיונות מקוריים יש להם

פורסם

ניסית להכנס לספריה של היוזר שלך בDOCUMENTS AND SETTINGS ולמחוק אותו מהDESKTOP שם?

פורסם
  • מחבר

כן ניסית אי אפשר

פורסם

איזה מוזר. מה קורה כשאתה מנסה למחוק אותו? הוא אומר לך שהוא בשימוש?

פורסם

I used to have this problem too and had this stupid "Free AOL and Internet" icon (came after installing netscape 7 i think)..

sitting on the desktop. (believe me, there is no way to delete this the normal way! )

There is a folder called aod in the C:\winnt\ which has the icon and a couple of .dll files. You will have to remove these files from your system to remove the icon.

If you are unable to delete the dll file, do this from the command prompt.

c:\winnt\aod\regsvr32 /u <dll-file-name>

Then remove the aod directory. Also search the registry and remove all AOL entries, especially under

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\aod

Hope this helps!

-Murali

אחרי זה Reboot ואז תנסה למחוק.

פורסם

אם הפתרון של NuXeR לא עוזר, תנסה שחזור מערכת (צעקה אחרונה חחח ;D)

פורסם
  • מחבר

איזה מוזר. מה קורה כשאתה מנסה למחוק אותו? הוא אומר לך שהוא בשימוש?

לא הוא לא בשימוש הוא פשוט לא נותן לך למחוק אתה מסמן אותו לוחץ delete ולא קורה כלום

ודרך אגב nuxer תודה אבל לא נראה לך שמן הסתם אם הבאתי לינק בנושא אז קראתי אותו וניסיתי כל מה שהציעו שם :hi:

אני שקלתי ברצינות שיחזור מערכת אח שלי :P רק שעכשו זה נהיה פרנציפ אני חייב לדעת איך מוחקים אותו דרך אגב את הספריה שהוא היה מאוכסן בה

מחקתי ועדיין הוא קיים והגעתי למסקנה שהוא נטען מקובץ dll כלשהוא שהתקין את עצמו גם בספריה שלו וגם במקום אחר במחשב לא ידוע מכיוון

אז עכשו אני מחפש תוכנה שיודעת להגיד איזה קבצים קשורים לקובץ dll מסוים ניסיתי הכל חוץ מזה הורדתי כל תוכנה של ad-aware spywer ואנטי וירוס

ששוות משהו כמעט שום כלום אף אחת לא עוזרת ולא מזהה אותו אפילו הבנזונה שעשה את זה כנראה גאון

פורסם

יש לי רעיון:

תוריד את התוכנה UNLOCKER 1.7.3

ואז תנסה למחוק אותו עם התוכנה.

*יש סיכוי שהתוכנה תאמר לך שאין על האיקון הזה הגנה. תעשה אישור ותיראה שהיא לא תמחק, אם היא כן אז יופי.

אם לא אז תבקש מן התוכנה למחוק את זה בהפעלה הבאה*

מקווה שזה עזר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי רעיון:תוריד את התוכנה UNLOCKER 1.7.3 ואז תנסה למחוק אותו עם התוכנה.

רעיון גדול אחי :yelclap: רק שאי אפשר הוא לא מגיע בכלל לתוכנה כי אין לך אפשרות לשלוח אותו בלחיצה ימנית עליו אתה מקבל רק "צור קיצור דרך"

דרך "הרשת שלי"ומנהל הקבצים" גם אי אפשר לסמן אותו ככה שהוא יגיע לunlocker אבל אהבתי את התוכנה היא עוזרת לי עם דברים אחרים ולא הכרתי אותה תודה!

פורסם
:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: (כל הזכויות שמורות לאלי אסוס :lol:)
פורסם

יש תוכנה שנקראת unlocker והיא שימושית בדיוק למצבים כאלו שקובץ לא רוצה להימחק (נמצא בשימוש).. יש לי אותו והוא עובד מצויין ת'אמת אין לי ת'קישור שלו אבל הנה מס' אייסי שלי 264082404 :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים