עבור לתוכן

המוזיקה קופצת! - זה משגע אותי!

Featured Replies

פורסם

לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים

השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!!

בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage

What Gives!?

פורסם

עם איזה נגן אתה?

שיש תקיעות...התקיעות רק בנגן או בוינדוס גם?

פורסם
  • מחבר

התקיעות הן גם בwinamp גם בmediaplayer וגם בrealplayer

והווינדוס מרגיש יותר איטי.. אבל יכול להיות שאני רק מדמיין את זה בגלל התקיעות

פורסם

השירים נמצאים על דיסק / נצרבו בעבר והועתקו מחדש?

פורסם
  • מחבר

לא... הם נמצאים על ההארדיסק ולא זזו משם

בעבר הם עבדו מצויין אבל רק לאחרונה הופיעה הבעיה

פורסם

תמחק ותתקין מחדש את הדרייברים לכרטיס קול

פורסם
  • מחבר

לא עוזר

יש לציין שבערך בזמן שזה התחיל ביצעתי העברות קבצים די מאסיביות בין הכוננים (4GB ומעלה)

אבל לא העברתי את קבצי המוזיקה עצמם אלא קבצים אחרים

פורסם

זה לא אמור להשפיע כל עוד יש לך כמה מאות מגה פנויים

תבדוק שהPF מאופשר ושהכל תקין

פורסם

לא נראה לי שזה באמת זה, אבל תנסה לבצע איחוי דיסק.

פורסם

יכול להיות ששירים יקפצו בזמן שאתה מבצע העתקות של קבצים אחרים, כי מתבצעת גישה לאותו כונן.

גם תוכנות הורדה (כמו אימיול למשל) יכולות לגרום לתקיעות בזמן שהן עובדות.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שזה קורה הרבה כשאני לוחץ על לינקים וזה מגביר את הusage של המעבד ל50%-70%

פורסם

ABIT SG71

מבוסס על צ'יפסט של SIS...

ללא התקנת דריבר SATA ספציפי של SIS ישמעו קפיצות בסאונד כל פעם שההארדיסק חושב בהנחה שההארדיסק שלך הוא SATA.

עקב העובדה שזה פעל לך טוב בעבר אז אולי לא זו הבעייה אך שווה לנסות , אולי נדפקו הדריברים , אולי לא שמת לב ..

בכל מקרה בצע שוב התקנה של דריברי הSATA (בצורה ידנית , לרוב זה נמצא תחת RAID) , ועדיף אפילו להתקין דריבר עדכני מהאתר של ABIT או SIS שתואם את הגשר הדרומי שעל הלוח שלך.

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי בכלל חיבורי SATA יש לי רק ATA133 :nixweiss:

וגם אם היה לי בחיים לא התעסקתי עם הדרייברים שלהם אז אין לי מושג מאיפה להוריד או איך להתקין

פורסם

תבצע איחוי.

פורסם

יש לי את אותה בעיה כמו שלך,נכון כשאתה באינטרנט,תנסה להזיז את הגלגלת של העכבר ותשמע את הקפיצות והרעשים מתחזקים יותר,אני כמעט בטוח שי לך את הALC850 של ריאלטק,כי זו בעיה מוכרת כבר,גם כאשר את מתקין דרייברים הכי חדשים זה יקרה לך(פעם אחת השיר יעבוד חלק ופעם אחת הווינאמפ,מדייה פלייר ישמיעו אותו קטוע/רעשים/קפיצות.

הפתרון שאני מצאתי לזה ,הוא פשוט להשים מאוורר 80 לכיוון הציפס'ט,זה פתר לי את הבעיה בין רגע,אני יכול להבטיח לך שזה יפתור גם לך את הבעיה כמו שזה פתר לי ולאחרים גם כן.תנסה ותחזור עם תשובות(תנסה גם להשאיר את הדלת של המארז פתוח עם המאוורר,הכל בשביל שהטמפרטורה של הציפסט תרד)

נ.ב תן לנו קצת פרטים על הלוח שלך... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים