עבור לתוכן

חלק מהזיכרון על ההרדיסק שלי יצא לחופשה בלי לומר שלום

Featured Replies

פורסם

מערכת - win xp sp 2

יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, שכבר קראה לי בעבר, כשאני בודק את המאפיינים של ההרדיסק, נאמר כי יש 1.2 ג'יגה פנוי מתוך39

וכשאני מסמן את כל הסיפריות בתוך הכונן(שום דבר לא נסתר מעיני) ועושה מאפיינים לכולם, נאמר כי הם שוקלים 25 ג'יגה.

כל אדם היודע חשבון פשוט ובין כי יש פה בעיה מספרית, ולא אין הבעיה טמונה בזיכרון שנועד לגיבוי ווידווס, ואין מדובר בזיכרון ווירטואלי.

אני חושש כי מדובר בהרדיסק פגום(segate .. זו לא חברה טובה לכוננים קשיחים?).

לפעמים אני תוהה האם המחשב הוא חוות גידול לתופעת קוואנטיות, הכל בו הסתברותי...

פורסם

חשבת לאפשר קבצים מוסתרים?

מתוך מסך של ווינדוס אקספלורר תלך לתפריט TOOLS, תבחר FILE TYPES ,FOLDER OPTIONS ותבחר שם SHOW HIDDEN FILES

ואז תבחר את כל הקבצים

פורסם
  • מחבר

בחור, העלבת אותי, אני לא עד כדי כך חסר מושג, וחוץ מזה אני אמרתי שהכל גלוי בהודעה הראשית...

פורסם

System Restore מופעל? מה עם Swap file?

פורסם

תבדוק איזה שטח שמור לשחזור מערכת איזה שטח לקבצי אינטרנט זמניים איזה שטח שמור לסל המיחזור איזה גודל שמור לקובץ ההחלפה ותבדוק עם תוכנה מקצועית

את הדיסק או שתוריד חינמית יש מלא כאלו שמראות גודל של כל תיקיה בנפרד וקבצים גדולים וכי"ב

פורסם
  • מחבר

אופס, שכחתי לציין שכבר בדקתי את הזיכרון הוויטואלי, את הזיכרון שמיועד לrestore points , ואת קבצי האינטרנט הזמניים. אף אחד מאלה לא מצדיק מחסור של 14 ג'יגה.

ואגב, swap file, זה קשור לזיכרון הווירטואלי? לא שמעתי את המושג הזה אף פעם..

פורסם

swap file לא צריך לשקול יותר מ700 מגה ..

תנסה לבדוק מה קורה עם ההארדיסק עם תוכנה לתיחזוק וניהול HD's

(PM 8 תיהיה מצויינת )

פורסם
  • מחבר

עכשיו כשאני חושב על זה נראה לי שבאמת סידרתי פעם את הבעיה הזו עם פרטישון מג'יק... איכשהו.. אבל אז זה היה עם הרדיסק דפוק לגמרי, שעכשיו הושבת.

אגב, כמה זמן הרדיסק ממוצע אמור להחזיר בשביל אדם שמוריד ומוחק הרבה?

עריכה...

סווווודררר, תודה לכולם, זה נורא מוזר, ווינדווס הסתיר ממני שתי סיפריות, שכחתי איך קראו לזה, זה התחיל ב f והסתיים ב 001 או משהו כזה.. כבר שכחתי. משום מה רק pm יכל להציג לי את אלה(בנוסף הוא הציג לי את הסוואפ פייל הבוט פייל ועוד כמה דברים).

עריכה שנייה.. טוב אני אידיוט.. בהגדרות ספריה קבצי מערכת היו תחת מצב של הסתרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים