עבור לתוכן

שם תוכנה אשר מחלקת את הדיסק הקשיח למחיצות + מדריך

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי כרגע דיסק קשיח אחד שמחולק ל 2, על המחיצה האחת מותקן לי ה Windows ותוכנות ומשחקים ועל המחיצה השנייה יש לי את ה My Documents, ככה הטכנאי עשה.

אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף - השאלה שלי היא כזו:

שחכתי את שם התוכנה שאיתה עושים מחיצות או להפך - מבטלים מחיצות (משהו עם Magic)

האם מישהו יוכל להסביר לי בצורה דיי טובה האם ניתן לאחד את שתי המחיצות שוב לדיסק קשיח אחד שעליו יהיה ה Windows והתוכנות והמשחקים והדיסק קשיח החדש יהיה ל My Documents?

אני מאוד מקווה שהנושא קשור לפה

תודה רבה מראש על העזרה :)

פורסם

Partition Magic, נדמה לי שעכשיו בבעלות נורטון (סימנטק).

העבודה עם התוכנה פשוטה מאוד אין צורך במדריך.

קח בחשבון שכל משחק עם המחיצה שעליה יושבת המערכת הפעלה יכולה לגרום לבעיות קלות וחמורות, אז תכין גיבויים להכל...

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה?

עכשיו למשל יש לי C (שהוא NTFS) שעליו יש את המשחקים הוינדוס והתוכנות ויש לי F (שהוא FAT32) שעליו יש את המסמכים שלי. שתי אלו הם בעצם כונן קשיח אחד בתוך המחשב.

אני רוצה לאחד את שתיהם (כלומר להוסיף את F חזרה ל C כדי שב C יהיה לי יותר מקום) ולקנות כונן חדש שיהיה F ועליו יהיו המסמכים שלי.

האם כך המשחקים או הווינדוס יכול לעשות בעיות?

פורסם

הדרך הכי מומלצת זה להעתיק את כל הקבצים מ-:F לכונן החדש שתקנה, ואז ש-:F ריקה\מחוקה אתה פשוט מגדיל את כונן :C לכל נפח הדיסק הקשיח.

במידה ואתה רוצה לאחד אותם כמו שהם שני פרטישנים מלאים, יש לך סיכון גבוה יותר לאיבוד מידע, והאמת היא שאני בכלל לא בטוח שהתוכנה מסוגלת לעשות את זה כמו שצריך.

כמובן שגם בדרך הראשונה יש סיכון כי אתה מתעסק עם מחיצה בשימוש וכל שינוי יכול לגרום גם לדפיקה של המערכת הפעלה וגם לאיבוד נתונים כמו המסמכים או המשחקים שיש שם.

שוב, יש סיכוי שהכל ילך פיקס ויש סיכוי שהכל ידפק, העיקר שתיהיה מודע לסיכון מראש ותגבה הכל כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מקווה שאני אסתדר, תודה רבה :)

פורסם

PartitionMagic 8.0 זה התוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים