עבור לתוכן

הרצחת וגם הצבעת?

Featured Replies

פורסם

I like your way of thinking.

:xyxthumbs:

Let's take over a small 3rd world country and start our own dictatorship! :silly:

פורסם

את רואה דריה, זאת הבעיה שלך

את חושבת בקטן...

מה רע בהשתלטות על מדינה גדולה, חזקה שמכתיבה את סדר היום העולמי?

הרי בינינו, בשביל להיות נשיא ארה"ב לא צריך לדעת לקרוא אפילו, או אפילו איך אוכלים (בייגלה)

אהה ול-GigaBot,

אתה יודע כמה מטומטם המשפט הזה:

"תחשוב איזה לחץ נפשי זה להיות תקוע שם 10 שנה בלי חופשים."

???

תחשוב שנייה עליו, כן, זה פשוט לחץ נפשי נורא להיות כלוא 10 שנים בכלא בלי אפשרות לצאת משם...

כן, נורא פשוט... עכשיו תחשוב שנייה למה בן אדם מגיע להיות 10 שנים בכלא, בשביל לקבל 10 שנים

צריך אצלנו לרצוח מישהו, אחרת אתה בטח תשתחרר תוך שנתיים, אז למה לעזאזל צריך לתת לאדם כזה חופשה?

אני חושב שצריך להוציא אותם להורג למשל, שאם תסתכל על זה מכיוון קצת אחר, זאת חופשה ארוכה ללא-תשלום (למשלם המיסים...)

פורסם

ואל תשכחו שהן עוד חיים על חשבון המדינה(בסביבות ה800 ש"ח בממוצע לאסיר)

פורסם

Haha, no, try adding another zero and a $ next to it. This is how much the security costs for them and don't mention that they get health care for free, when law keeping citizents have to pay for treatments.

פורסם

בגלל דברים כאלו אני תומך בעונש מוות. ושינוי שיטת הכלא בארץ

למה לא להעביד את העצורים? שיממנו לפחות חלקית על השהייה שלהם בכלא (עושים את זה בכמה מדינות בעולם לפי מה שאני זוכר)

שום חופשות (הייתה מצפה שאחרי האסיר ה20 שבורח במהלך החופשה הם ילמדו)

ויש עוד המון מקום לשיפור

פורסם

נכון.

אני תומך בלשלוח את האסירים לעבוד בבניה במקום הערבים והפילינים.

שיעשו לפחות משהו.

פורסם

האסירים עובדים בבתי הכלא..

פורסם

האסירים עובדים בבתי הכלא..

השאלה היא איזו עבודה?

פורסם

אני חושב שיש/או היה באחד מבתי הכלא בית מלאכה לייצור מפסקים ושקעים (ועוד ציוד לחשמל)

בד"כ האסירים עובדים.

פורסם

מה, הם לא עושים לוחיות רישוי?

פורסם

^^^

:lol:

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

צחוק צחוק, אבל שמעתי שקיים כלא שמייצר סורגים :kopfpatsch:

פורסם

נכון.

אני תומך בלשלוח את האסירים לעבוד בבניה במקום הערבים והפילינים.

שיעשו לפחות משהו.

As a matter of fact, my dad was a building constructor in Russia (kablan) and he was working with prisoners. He had a group of 13 people, 12 out of which were doing time for murder while the other one for drugs.

If prisoners will work in construction, this could drop the prices for real estate. I mean, it's not like they're going to occupy jobs that an average Israeli would want, and then we won't need all those foreign workers who assist in screwing up Israeli economy even more (don't mention all the diseases they bring with them

).

פורסם

מה עם כול העובדים הזרים שמטפלים בזקנים,או אנשים מוגבלים?

מי ירצה לעבוד בזה?

אנשים מתחננים לקבל פיליפיני כי אף אחד לא רוצה לעבוד בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים