פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים בריטניה חושבת להתיר לאסירים להצביעיום חמישי, 6 באוקטובר 2005, 19:46 מאת: רויטרס, הארץבריטניה בוחנת את האפשרות להתיר לאסירים להצביע, בעקבות פסיקת שופט כי האיסור מנוגד לחוקי זכויות האדם של האיחוד האירופי.http://news.walla.co.il/?w=//790727תחשבו על כך שלרוצח שם יהיו כל הזכויות המותרות - חופשות, הצבעה לפרלמנט, התייחדות ועוד כל מיני זכויות. אז בשביל מה הם שמים אותו בכלא?עריכה: למדו מאיתנו איך לפנק את האסירים. ועכשיו במבצע: אנוס בחורה וקבל חופשה במתנה+הצבעה לכנסת.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים בארץ מותר לאסירים להצביע בבחירות לכנסת , זה לא חדש ..כמו כן רוב מדינות העולם מאפשרות את זה , יש כמה בודדות (כולל בריטניה) שלאתקרא את זה:http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=8713
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים לכנסת זה בטוח, ביבי ושרון נבחרו...בקשר לרשות המקומית, אני לא יודע לאן ישייכו אותם, ובטח שלא יתנו להם לבחור את המנהל כלא החדש, אז כנראה שהתשובה היא לא...
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר יש מדינות שבהן אסור לאסירים להצביע, יש מדינות שמאפשרות לאסירים להצביע בלי שום בעיות ויש מדינות שמגבילות זאת לפי חומרת העבירה. עד היום חשבתי שבישראל זה מוגבל לפי חומרת העבירה אך לצערי טעיתי...
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים בארץ אסיר הוא אזרח לכל דבר (רק שיש לו הגבלה על חופש התנועה),ואזרח בארץ יכול להצביע.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר ממש הגבלה - יציאה למספר חופשות כל שנה לחלק מהאסירים כולל רוצחים ואנסים.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים תחשוב איזה לחץ נפשי זה להיות תקוע שם 10 שנה בלי חופשים... זה הגיוני שהם מקבלים חופשות.. כמובן סיבוך אם קורה משהו..בכל מקרה לגיטימי לגמרי שגם אסירים יצביעו אחרי הכל שהם ישתחררו יוכלו להצביע אז מה מפריע שיצביעו בשהותם בכלא...
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ממש הגבלה - יציאה למספר חופשות כל שנה לחלק מהאסירים כולל רוצחים ואנסים.המטרה השניה (אחרי ההגבלה של האסיר) היא לנסות לשקם אותו, כי בסופו של דבר כשהוא יצא אנחנו מקווים שיהיה אזרח מועיל.אבל יש מליון סיבות למה שזה לא יעבוד, ואנסים לסוגיהם צריכים טיפולים פסיכולוגיים ויש אפילו תרופות שמדכאות את היצר שלהםאבל פשוט אין תקציב...
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים Heck, if Likud centrepeice members can vote, why can't prisoners?"Oh what a wonderfull world this is, murderers and rapists out in the streets Oh what a wonderfull world this is People wield the power, and they don't even care..."(Swedish Oi! song)
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ואם נתרגם את המשפט הראשון של דריה לעברית...לעזאזל, אם לבבונים, חסרי חוליות וזוחלים מותר להצביע, למה לאסירים לא?בכל אופן,זה הגיוני למדי לתת לאסירים להצביעאבל זה תלוי במדינהאני אישית נגד לתת להם זכות הצבעה(מצד שני, אם היו מיישמים כל מה שאני הייתי רוצה, כל דבר חמור מאונס [שאני רואה אותו כחמור מאונס, למשל פדופיליה] יהיה גזר דין מוות, ואז מי יצביע?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.