פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ^^^זה באמת עשה לו את זהואם אתה ממש מתעקש אני הייתי מחליף את הארד דיסק לאחד עם NCQ
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים לפי האתר של DFI-לא:Serial ATA with RAID Four Serial ATA ports supported by the nForce4 chip - SATA speed up to 3Gb/s - RAID 0, RAID 1 and RAID 0+1 - NVIDIA RAID allows RAID arrays spanning across Serial ATA and Parallel ATAFour Serial ATA ports supported by the Silicon Image Sil 3114 chip - SATA speed up to 1.5Gb/s - RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 and RAID 5
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים יפה אחי, תתחדש, גם אני קיבלתי מחשב לבר-מצווה (שהולך להיות בעוד שבועיים מהיום ואני ניסה לארץ כדי לעלות לתורה)למה רק OC למעבד? הכ. מסך דורש OC ופתיחת צינורות, אפילו בלי שינוי של הקירור!נ.ב: הלוח לא תומך בSATA2 (כבר אמרו, סליחה, כתבו), תחליף!
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ברור שהוא תןמך SATA2לפי האתר של DFI-לא:Serial ATA with RAID Four Serial ATA ports supported by the nForce4 chip - SATA speed up to 3Gb/s - RAID 0, RAID 1 and RAID 0+1 - NVIDIA RAID allows RAID arrays spanning across Serial ATA and Parallel ATAFour Serial ATA ports supported by the Silicon Image Sil 3114 chip - SATA speed up to 1.5Gb/s - RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 and RAID 5
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים SATA=1.5Gb/sSATA2= 3Gb/sללוח הנ"ל יש ארבע מכל סוג.לכל לוחות הNFORCE4 ULTRA/SLI יש SATA2
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר יפה אחי, תתחדש, גם אני קיבלתי מחשב לבר-מצווה (שהולך להיות בעוד שבועיים מהיום ואני ניסה לארץ כדי לעלות לתורה)למה רק OC למעבד? הכ. מסך דורש OC ופתיחת צינורות, אפילו בלי שינוי של הקירור!נ.ב: הלוח לא תומך בSATA2 (כבר אמרו, סליחה, כתבו), תחליף!הלוח תומך ב-SATA 2, כבר אמרו.וה-eVGA 7800GT מגיע כבר עם אוברקלוק מהחברה, 470 לליבה ו-1070 לזיכרון.ולא יודע אם אני אעשה פתיחת צינורות, לא שמעתי על אף אחד שזה הצליח לו בנתיים עם ה-7800GT.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים טוב נו כבר הבנתי שיש תמיכה, חלס!עם יש לו כבר אובר, אבל המעלות עדיין סבירות, אז למה לא לעשות יותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.