עבור לתוכן

עוד פעם בעיה גראפית - או שזה בכרטיס מסך או שזה במסך,לבחירתכם.

Featured Replies

פורסם

היי..קניתי לא מזמן מחשב עם מסך LG F700P וכרטיס מסך ג'יפורס 6600 של גיינוואד ויש לי מספר בעיות עם התצוגה.

קודם כול הבעיה הכי גדולה היא שמשום מה בחלק העליון של המסך התמונה נמתחת כלפי מעלה באופן כזה שנגיד ואני מציג עיגול בחלק התחתון של המסך (מתחת לחצי נדמה לי) ואז מעלה אותו לחלק העליון של המסך העיגול נהפך לאליפסה. תוספת באורך היא של מ"מ לדעתי.

פניתי גם כן ליבואן של LG, והטכנאי שם אמר שאני צריך לעבוד עם ריפרש רייט של 85 ולא 100. יש לציין שגם ב100 הוא עושה לי בעיות מוזרות של מתיחה.

בכול מקרה,הצדדים נורא אבל נורא לא ישרים וזה כאילו איזה גל כזה,ז"א השוליים של התצוגה..זה מציק לפעמים. והגבול העליון פשוט הולך באלכסון למטה,מתחיל בצד ימין ברווח של 0 מ"מ ומגיע לחצי מ"מ.

מאחר ואני עוסק גם בפוטושופ זה מאוד לא יכול לעבור כלא היה.

גם כן יש בעיה במשחקים כמו חזרה לטירת וולףשטיין שיש רווח מגבול המסך של ס"מ בכול הצד שמאל ובצד ימין של 3-4 ס"מ. זה גם מופיע באפקט ויזואליזציה של וינאמפ. יש לציין שזה התחיל לאחר שהחלפתי את המסך באותו מסך(במסך הקודם היו בעיות גיאומטריה) וגם בפיסי לוג'יק וגם אצל היבואן אמרו לי שזה יכול ליהיות הכרטיס מסך ולאו דווקא המסך..

מקווה שתוכלו לעזור.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאסור להקפיץ אבל באמת,אף אחד?

פורסם

אני הייתי אומר לך ישר שמדובר במסך, זה מקרה קלאסי.

אבל אמרת שהחלפת את המסך בגלל שגם שם היו בעיות דומות. זה אפשרי שהכרטיס עושה את הבעיות האלה, מאוד אפשרי, אבל אי אפשר לדעת בלי לשים את המסך במחשב אחר.

אני מקווה שלא שלחת את המחשב לבדיקה בגלל זה, כי אז נפלת למקרה הטכנאי העצל.

פורסם
  • מחבר

אם זה היה בבדיקת מעבדה אז לא היית רואה את ההודעה שלי פה.

הקטע הוא שפיסי לוג'יק נמצאים ברמת גן והיבואן של אל ג'י נמצא בכפר סבא. אני נמצא בכול הסיפור הזה בבת-ים.

נסעתי מיליוני פעמים לפה ושם ונמאס, חשבתי שיתכן ויש פיתרון לזה חד משמעי.

בכול מקרה תודה על התגובה,

אני רוצה לציין כי זאת לא היתה הבעיה במסך הקודם.

במסך הקודם היה לוקח שעות עד שהמסך היה מתרחב לגודל הנורמלי,ולפעמים היה אף חורג.

אני מתייאש מהר ממסכי CRT ואף פעם לא היה לי מסך CRT. קורה.

מקווה שיהיו עוד תגובות..

תודה..

פורסם

תנסה לבדוק את המסך במחשב אחר ולראות אם הבעיות עוד קיימות.אם כן ,אז המס דפוק ותבקש החלפה.אם לא ,כנראה שיש בעיה בכרטיס מסך.

פורסם

רוב הסיכוים (99.9%) שזה מהמסך

לחבר שלי (אותו המסך).. היתה בעיה דומה (המסך היה נמתח ומתעוות בלי שום סיבה שנראת לעין)..

והחליפו לו את המסך (היתה בעיה בשפורפרת או משהו..) ועכשיו הכול טוב...

:smile1::screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אעדכן כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים