פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אני מתלבט אם לקנות מערכת 2.1 כמו atp3 או vs4121 של אלטק או לקנות mx5021 של אלטקהמערכת תשמש בעיקר למוזיקה ואני לא צריך יותר מידיי בעיקרון רק מוזיקה ומשחקים קצתהשאלה אם יהיה הרבה הבדל בין הרמקולים במחירים הנמוכים לרמקולים במחיר הגבוההומה לדעתכם אני צריךעזרה מהר תודה מראש
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אלו רמקולים ממש זולים אבל מממש ממש ממש מצויינים!!!http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=24889ממליץ בחוםועם יש לך יותר כסף אז תיקח את הatp3...
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אם יש לך תקציב תיקח את ATP3 ,אם חסר לך קצת אני ממליץ לך על הX-FREE של CREATIVE לי יש אותם והם ממש מעולים בתקציב יחסית נמוך,בכסף שנשאר לך תוכל לשדרג זכרון או משהו אחר......
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר ואין הבדל כלכך משמעותי בין ה atp3 לmx5021 כי יש הבדל של 1000 שקל ו50 וואט rms זה חשוב לי שישמעו טוב ואני לא רוצה לעשות טעויות שאני אצטער עליהם ואני מעדיף לחסוך כסף אם אין הרבה הבדל
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר קניתי את ה altec lansing vs4121 רמקולים פשוט טובים אין להם חסרונות בכלל ממש אחלה שומעים נקי וטוב וחזק והסאב ממש עושה את העבודה על פחות מחציאני ממליץ בחוםםםם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.