פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים http://www.1234.co.il/game/היו פה כמה קשים יותר ויפים יותר, אבל גם זה לא רע..תהנוד"א אני תקוע ב15
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אני בשלב 26..אין לי כוח לחשוב האמת... אני דיי יודע את הדרך לפיתרון(ד.א.- אם מישהו צריך רמז או משו...)
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר אני בשלב 26..אין לי כוח לחשוב האמת... אני דיי יודע את הדרך לפיתרון(ד.א.- אם מישהו צריך רמז או משו...)אני צריך פתרון ל15
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר אחי מה הולך פה מה כותבים בראשון איפה יש רמזים מה הולך פה?? הראשון זה [glow=black,2,300]welcome[/glow]
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים זה מובן רק רק כשזה מסומן.....תחשוב על הדרך שבה ראית את הפיתרון שנתנו שתים מעלי
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים משו דפוק באקספלורר שלי (אולי עוגיות או משו כזה).הוא טוען את האתר (יש את הסורס "המקור") אבל הדף לבן!זה עושה לי את זה בעוד אתרים. זה ממש משגע אותי.למישהו יש פתרון?תודה,רן.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר משו דפוק באקספלורר שלי (אולי עוגיות או משו כזה).הוא טוען את האתר (יש את הסורס "המקור") אבל הדף לבן!זה עושה לי את זה בעוד אתרים. זה ממש משגע אותי.למישהו יש פתרון?תודה,רן.פיירפוקס?גם לחבר שלי שיש לו אקספלורר זה קורה עם האתר הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.