פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים 1. אף אחד לא ניתקל בכרטיס GTO2 שלא נפתח2. הוא יתחמם יותר גם מפתיחת הצינורות3. זה לא מסובך לעשות OC לכרטיס מסך4. לגבי הקירור , זו שאלה טובה..... הקירור של X850XTPE יותר מפלצתי מזה של ה -GTO2. צריך לבדוק את הנושא בפורומים בחו"ל. בכל מקרה, רצוי מארז מאוד מאוורר.לגבי האחריות: פתיחת הצינורות נעשית דרך צריבת ביוס, לדעתי זה מבטל את האחריות.תודה רבה על התשובות שלך ויש לי עוד כמה שאלות.אם פתחתי צינורות לכרטיס ואני מתחרט, אני יכול לחזור למצב ההתחלתי בלי פתיחת הצינורות?ועוד שאלה שלא הבנתי זה האם הם יכולים לדעת שפתחתי צינורות?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר שאלות מצוינות, צריך לנעוץ אותם בפורום אובר קלוקינג כי גם אני כמוך לא מבין גרוש בoc וזה עזר לי.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים תודה רבה על התשובות שלך ויש לי עוד כמה שאלות.אם פתחתי צינורות לכרטיס ואני מתחרט, אני יכול לחזור למצב ההתחלתי בלי פתיחת הצינורות?ועוד שאלה שלא הבנתי זה האם הם יכולים לדעת שפתחתי צינורות?לפני שאתה מחליף את הביוס של הכרטיס, שמור את הביוס הישן. ואז אם אתה רוצה להחזיר, תוכל להחזיר. אם תחזיר את הביוס הישן הם לא יוכלו לדעת שפתחת את הצינורות.החלפת הביוס ללא ספק מבטלת את האחריות.אם החלפת הביוס היתה לא מוצלחת אז עדיין אפשר להציל את הכרטיס אם יש כרטיס מסך PCI. פשוט מפעילים את המחשב כשהכרטיס PCI אחראי על התצוגה ועושים את ה-BIOS FLASH מחדש.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים לפני שאתה מחליף את הביוס של הכרטיס, שמור את הביוס הישן. ואז אם אתה רוצה להחזיר, תוכל להחזיר. אם תחזיר את הביוס הישן הם לא יוכלו לדעת שפתחת את הצינורות. החלפת הביוס ללא ספק מבטלת את האחריות. אם החלפת הביוס היתה לא מוצלחת אז עדיין אפשר להציל את הכרטיס אם יש כרטיס מסך PCI. פשוט מפעילים את המחשב כשהכרטיס PCI אחראי על התצוגה ועושים את ה-BIOS FLASH מחדש. שאלה אחרונה חביבה, אני מקווה אפשר לעשות אוברקלוקינג טוב לכרטיס מבלי לפתוח צינורות וסתם להסתבך?
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים שאלה אחרונה חביבה, אני מקווה אפשר לעשות אוברקלוקינג טוב לכרטיס מבלי לפתוח צינורות וסתם להסתבך? ברור.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.