פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים שלום לכל הפורום! שמתי לב שמעבדי AMD Sempron 64 זולים הרבה יותר ממעבדי AMD Athlon 64,עכשיו אני לא מבין מה הקטע? שניהם 64 ביט ואני רוצה לקנות עם 3000 Ghz,אז למה הAMD Sempron 64 עולה הרבה פחות מהAMD Athlon 64 שהמפרט הטכני שלהם אותו הדבר? ומה ההבדל ביניהם? שימו לב! שניהם עם 3000+ ושניהם עם 64 ביט.מה ההבדל ביניהים? תודה לכל העונים! נ.ב: אם אפשר למצוא לוח זול למעבד AMD Sempron 64 שתומך בPCIE אשמח מאוד!
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים הסמפרון הוא בסוקט מיושן יותר מה שאומר פחות אפשרות לשידרוג עתידי וגם יש לו 256 קילו בייט פחות.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ביחס למחיר הוא מעולה למשחקים, לוח אם מותאם? קשה למצוא כאלה אבל קיימים.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3290ויש בפורום משתמש בשם LIOR P שמתכוון לקנות מערכת סמפרון עם לוח PCI-E של אפוקס, מאיפה הוא קונה את הלוח אין לי מושג תשאל אותו בפרטי או שתחכה שהוא יגיב פה.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר כתוב שם שזה AGP ו-PCIE ואני לא יודע למה הם מתכוונים??? AGPX8 או PCIEX16? וזה nForce3/4?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים גם אני לא ממש הבנתי מה כתוב שם, יכול להיות שיש כרטיסי AGP שיכולים לעבוד על הלוח הזה למרות שממש לא נראה לי הגיוני : בכל מקרה מדובר בוודאות בלוח סוקט 754 עם PCI-E
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים יש באתר של MSI רשימה של כרטיסים שעובדת איתו ב AGPאבל זה על ערוץ של PCI ככה שביצועים גבוהים מהAGP לא תקבל
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים האפוקס שאני קונה הוא לוח לסוקט 754 עם PCI-Expressאני קונה אותו מלמיר והוא עולה 500 שקל וקצתההבדל היחיד מ Neo3 של MSI זה החוסר קיום של ה AGP המוזר של MSI (זה אומר שיש עוד PCI או PCI-Express x1)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.