פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים שלו לכולם יש לי איזה הסרט שנמצא בפורמט של 16/9אני מעוניין להעביר אותו או לקונברט אותו לפורמט של 4/3 רגילאיזו תוכנה קלה פשוטה ויעילה עלי להשתמש!ברשותי יש את הנרו החדש ביותר!או אולי תוכנה אחרת שאתם צצליצים
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אתה מקיש על MORE למטה ואז VIDEO OPTIONS ואז DVD VIDEO ושם בוחר.אבל אתה מודע לעובדה שזה ייראה כמו קקה במקרה הטוב, וייראה חתוך מאוד במקרה הרע נכון? עדיף לך להשאיר את זה ב16:9 ושייראה נורמלי.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר אני אגיד לך מה העניין אני מעוניין להעביר את ה THE WALLל X5L ואני ממש רוצה שזה יתפוס תמסך מלא!
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אבל זה לא יכול לעבור באופן מושלם. ככה צילמו את זה. כל שינוי ביחס ידפוק את התמונה. עדיף לראות תמונה מקורית כמו שהבמאי רצה שתראה מאשר תמונה מעוותת על כל המסך
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר תראה כוון שב X5L יש מסך של1.8אינץ9\16 רואים כמעט שליש מסך שחור!אני מודע לעובדה של איך הבמאי רצה וןמה הפורמט המקוריאני יותר מחפש תוכנה שיכולה לעשות PAN&SCANכמו בי אס פלייר ואז לקמפרס את זה!
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים לא יודע, אני לא אוהב PAN&SCAN וכל הדברים האלה. כל התעסקות מיותרת בפורמט נראית לי... מיותרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.