פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים החלטתי להוסיף 360 שקל ולקנות X800GTO2 במקום הX800GT מCOMPIL.. ומסך לקנות E92F במקום 730B עריכה: הסתדרתי, גיליתי איך עושים את זה מכניסים את כל הקבצים לדיסקט ורושמים בדוס: flashrom -p 0 newbios.bin זה הכל בכל מקרה, אשמח אם תענו לי על השאלה בתגובה הרביעית
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר לא הבנתי...יש לי קובץ :Sapphire.X800GTO2_16P.Samsung16.binוקובץ:flashrom16p.zip שמכיל:FLASHROM.CHGFlashrom.exeFLASHROM.ROMלפי מה שהבאת אני צריך קובץ ROM אחד וקובץ EXE אחד - אז למה הFLASHROM.CHG והBIN ?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אלה קבצים נחוצים. כמו שאמרו, תעשה דיסקט boot ותעתיק לתוכו את כל הקבצים. תדאג קודם לכן לתת שם קצר יותר לביוס עצמו.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר עריכה: אגב, מי בכלל מבטיח לי שכל ה4 צינורות עיבוד הנוספים בכלל תקינים בכרטיס ? עריכה2: לא שזה נותן לי משהו, אבל אני יכול לערוך משהו כדי שיופיע לי כאילו יש לי X850XT ? :lol:
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים עריכה: אגב, מי בכלל מבטיח לי שכל ה4 צינורות עיבוד הנוספים בכלל תקינים בכרטיס ? עריכה2: לא שזה נותן לי משהו, אבל אני יכול לערוך משהו כדי שיופיע לי כאילו יש לי X850XT ? :lol: saphire מבטיחים שהצינורות אינם פגומים.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים החלטתי להוסיף 360 שקל ולקנות X800GTO2 במקום הX800GT מCOMPIL.. ומסך לקנות E92F במקום 730B עריכה: הסתדרתי, גיליתי איך עושים את זה מכניסים את כל הקבצים לדיסקט ורושמים בדוס: flashrom -p 0 newbios.bin זה הכל בכל מקרה, אשמח אם תענו לי על השאלה בתגובה הרביעית זה רק אם קראת לקובץ הביוס החדש שאתה רוצה לצרוב NEWBIOS אם לא אז במקום המיל הNEWBIOS תרשום את שם הקובץ עדיף שקודם כל תגבה אתהביוס הישן למקרה שמשהו יקרה אני חושב שב ATITOOL יש אפשרות לגיבוי ביוס ואם אין אז תגבה דרך דוס
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר זה רק אם קראת לקובץ הביוס החדש שאתה רוצה לצרוב NEWBIOS אם לא אז במקום המיל הNEWBIOS תרשום את שם הקובץ עדיף שקודם כל תגבה אתהביוס הישן למקרה שמשהו יקרה אני חושב שב ATITOOL יש אפשרות לגיבוי ביוס ואם אין אז תגבה דרך דוס duh יש אפשרות שמירה בBIOS: flashrom -s 0 oldbios.bin
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.