פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים עד אתמול הכל היה טוב והיום שהדלקתי אותה ראיתי שהצבעים לא מתאימים ויש יותר מדי סגול. ראיתי את זה בעוד מקומות אבל אין לי מושג מה באמת הבעיה... משהו יודע איך לפתור את זה?או שהדרך היחידה היא לקנות טלוויזיה חדשה?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים עד אתמול הכל היה טוב והיום שהדלקתי אותה ראיתי שהצבעים לא מתאימים ויש יותר מדי סגול. ראיתי את זה בעוד מקומות אבל אין לי מושג מה באמת הבעיה... משהו יודע איך לפתור את זה?או שהדרך היחידה היא לקנות טלוויזיה חדשה? נסה לכבות את ה-TV לגמרי, כולל הוצאת חוט החשמל. לי זה עזר
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר לפי דעתי יש בעיה של מגנוט. תראה אם יש איזה רמקול קרוב לטלוויזיה גם אני חשבתי ככה אבל לא היה שום רמקול ליד זה.... תנסה לשנות את שיטת השידור ל PAL יש בזה רק pal ניסית לשחק עם ההגדרות? COLOUR וכאלה? ניסתי לא עוזר... בדוק שאין מגבר שקרוב לטלביזיה שלך. איזה טלביזיה זו? אין מגבר וזה טלוויזיה ממש ישנה של sony נסה לכבות את ה-TV לגמרי, כולל הוצאת חוט החשמל. לי זה עזר תודה רבה זה עזר
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים את זה הבנתי אבלמה זה בדיוק המיגנוט הזה?כל מיני מכשירים אלקטרונים יוצרים שדות חשמליים ומגנטיים סביבם. שדות אלו יכולים להשפיע על מכשירים אחרים כגון ה- TV או מסך מחשב. ההנחה שלי היא שזה משפיע על תנועת האלקטרונים בתוך השפורפרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.