עבור לתוכן

הגנב נתפס על חם!

Featured Replies

פורסם

הנה תמונה שאמא שלי צילמה בחצר שלה ברמת הגולן:

kipi23se.th.jpg

חמוד לא? ;D

מסתבר שיש להם משיכה לאוכל של החתול :screwy:

פורסם

חחחחח

חמוד!

אבל נראה קצת עצבני!

פורסם

מה זה קיפוד?!

פורסם
  • מחבר

כן , חשבתי בכלל שהם צימחוניים אבל מתסבר שלא

פורסם

חחחחחחחח

איזה חמוד!

פורסם

מגניב, חמוד ויפה.

באמת נראה קצת עצבני...

פורסם

:nutty:

איזה דבר חמוד.

יש פארק בר"ג שיש בו קיפודים בלילה והתחלתי לשחק איתם.

אני כה אוהבת קיפודים.

במיוחד לאור העובדה שכל טיול שאני עושה אני אפגוש קיפוד(או חזיר בר, אבל הם כבר לא חמודים...)

פורסם

באזור שאני גם בחורף במיוחד יש המון קיפים כן גם זה מרחוב סומסום שעדין תקוע בכיתה א ושהם מיוחמים הם עושים קולות של שריקות מעצבנות לאורך כול הלילה :pissed: וזה מרגיז לילה אחד אני והשכן שלי נשארנו עד מאוחר מרוב עצבים :pissed: ורעש של החיה העגולה הזאת החלטנו לשחק באחד מהם סטנגה :xyxthumbs: מומלץ בחום לפירוק ה :pissed: ואל תנסו לקפיץ אותם או להרים קרן איתם כואב מאוד אוי מה שזה עשה לחבר שלי עבדנו שעה בשביל להוציא את כל הקוצים מהנעליים :'(

פורסם
  • מחבר

באזור שאני גם בחורף במיוחד יש המון קיפים כן גם זה מרחוב סומסום שעדין תקוע בכיתה א ושהם מיוחמים הם עושים קולות של שריקות מעצבנות לאורך כול הלילה :pissed: וזה מרגיז לילה אחד אני והשכן שלי נשארנו עד מאוחר מרוב עצבים :pissed: ורעש של החיה העגולה הזאת החלטנו לשחק באחד מהם סטנגה :xyxthumbs: מומלץ בחום לפירוק ה :pissed: ואל תנסו לקפיץ אותם או להרים קרן איתם כואב מאוד אוי מה שזה עשה לחבר שלי עבדנו שעה בשביל להוציא את כל הקוצים מהנעליים :'(

אתה יודע שהתעללות בבעלי חיים היא עבירה שדינה מאסר של 1-3 שנים במדינת ישראל?

פורסם

פעם מצאתי אחד בחצר שלי,הכלב כמעט אכל אותו,ניסיתי לצלם אותו ופתאום התחילו לקפוץ לי משהו כמו פרעושים על היד,אז ברחתי משמה :P

פורסם

חסר לך שהתכוונת ברצינות.. :pissed:

גם אצלי ברחובות באים קיפודים לחצר :)

פורסם

באזור שאני גם בחורף במיוחד יש המון קיפים כן גם זה מרחוב סומסום שעדין תקוע בכיתה א  ושהם מיוחמים הם עושים קולות של שריקות מעצבנות לאורך כול הלילה :pissed: וזה מרגיז לילה אחד אני והשכן שלי נשארנו עד מאוחר מרוב עצבים  :pissed: ורעש של החיה העגולה הזאת החלטנו לשחק באחד מהם סטנגה   :xyxthumbs: מומלץ בחום לפירוק ה :pissed: ואל תנסו לקפיץ אותם או להרים קרן איתם כואב מאוד אוי מה שזה עשה לחבר שלי עבדנו שעה בשביל להוציא את כל הקוצים מהנעליים  :'( 

הלוואי ויום אחד קיפודים ישלטו בעולם הזה והם ישחקו איתך סטנגה.

אתה איש עלוב.

פורסם

ואתם ילדים קטנים כולה קיפוד...."וואי איזה חמוד" "איזה מתוק" פחחח לכו ללימוזינה של גיל.... :lol:

פורסם
  • מחבר

ואתם ילדים קטנים כולה קיפוד...."וואי איזה חמוד" "איזה מתוק" פחחח לכו ללימוזינה של גיל.... :lol:

:s07:

פורסם

הלוואי ויום אחד קיפודים ישלטו בעולם הזה והם ישחקו איתך סטנגה.

אתה איש עלוב.

WTF??? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים