פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים הנה תמונה שאמא שלי צילמה בחצר שלה ברמת הגולן: חמוד לא? ;D מסתבר שיש להם משיכה לאוכל של החתול
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים :nutty:איזה דבר חמוד.יש פארק בר"ג שיש בו קיפודים בלילה והתחלתי לשחק איתם.אני כה אוהבת קיפודים.במיוחד לאור העובדה שכל טיול שאני עושה אני אפגוש קיפוד(או חזיר בר, אבל הם כבר לא חמודים...)
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים באזור שאני גם בחורף במיוחד יש המון קיפים כן גם זה מרחוב סומסום שעדין תקוע בכיתה א ושהם מיוחמים הם עושים קולות של שריקות מעצבנות לאורך כול הלילה וזה מרגיז לילה אחד אני והשכן שלי נשארנו עד מאוחר מרוב עצבים ורעש של החיה העגולה הזאת החלטנו לשחק באחד מהם סטנגה מומלץ בחום לפירוק ה ואל תנסו לקפיץ אותם או להרים קרן איתם כואב מאוד אוי מה שזה עשה לחבר שלי עבדנו שעה בשביל להוציא את כל הקוצים מהנעליים :'(
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר באזור שאני גם בחורף במיוחד יש המון קיפים כן גם זה מרחוב סומסום שעדין תקוע בכיתה א ושהם מיוחמים הם עושים קולות של שריקות מעצבנות לאורך כול הלילה וזה מרגיז לילה אחד אני והשכן שלי נשארנו עד מאוחר מרוב עצבים ורעש של החיה העגולה הזאת החלטנו לשחק באחד מהם סטנגה מומלץ בחום לפירוק ה ואל תנסו לקפיץ אותם או להרים קרן איתם כואב מאוד אוי מה שזה עשה לחבר שלי עבדנו שעה בשביל להוציא את כל הקוצים מהנעליים :'( אתה יודע שהתעללות בבעלי חיים היא עבירה שדינה מאסר של 1-3 שנים במדינת ישראל?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים פעם מצאתי אחד בחצר שלי,הכלב כמעט אכל אותו,ניסיתי לצלם אותו ופתאום התחילו לקפוץ לי משהו כמו פרעושים על היד,אז ברחתי משמה
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים באזור שאני גם בחורף במיוחד יש המון קיפים כן גם זה מרחוב סומסום שעדין תקוע בכיתה א ושהם מיוחמים הם עושים קולות של שריקות מעצבנות לאורך כול הלילה וזה מרגיז לילה אחד אני והשכן שלי נשארנו עד מאוחר מרוב עצבים ורעש של החיה העגולה הזאת החלטנו לשחק באחד מהם סטנגה מומלץ בחום לפירוק ה ואל תנסו לקפיץ אותם או להרים קרן איתם כואב מאוד אוי מה שזה עשה לחבר שלי עבדנו שעה בשביל להוציא את כל הקוצים מהנעליים :'( חסר לך שהתכוונת ברצינות.. גם אצלי ברחובות באים קיפודים לחצר
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים באזור שאני גם בחורף במיוחד יש המון קיפים כן גם זה מרחוב סומסום שעדין תקוע בכיתה א ושהם מיוחמים הם עושים קולות של שריקות מעצבנות לאורך כול הלילה וזה מרגיז לילה אחד אני והשכן שלי נשארנו עד מאוחר מרוב עצבים ורעש של החיה העגולה הזאת החלטנו לשחק באחד מהם סטנגה מומלץ בחום לפירוק ה ואל תנסו לקפיץ אותם או להרים קרן איתם כואב מאוד אוי מה שזה עשה לחבר שלי עבדנו שעה בשביל להוציא את כל הקוצים מהנעליים :'( הלוואי ויום אחד קיפודים ישלטו בעולם הזה והם ישחקו איתך סטנגה. אתה איש עלוב.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ואתם ילדים קטנים כולה קיפוד...."וואי איזה חמוד" "איזה מתוק" פחחח לכו ללימוזינה של גיל....
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר ואתם ילדים קטנים כולה קיפוד...."וואי איזה חמוד" "איזה מתוק" פחחח לכו ללימוזינה של גיל....
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים הלוואי ויום אחד קיפודים ישלטו בעולם הזה והם ישחקו איתך סטנגה. אתה איש עלוב. WTF???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.