עבור לתוכן

איך עבר עליכם החג?

Featured Replies

פורסם

טוב

איך התחיל החג הראשון בסדרה?

אצלי היה טעים :smile1::P

פורסם

היה סבבה וכמובן היה טעים מאוד :alcoholic: :jump1:

פורסם

היה משו משו

פתחתי בלחם עם חומוס, אח"כ מרק עם עוף ואז המנה העיקרית צלי עוף לקינוח אכלתי נודלס תאילנדי שהוכן על ידי תאילנדי.

כל המנות נילוו עם קולה ו-XL

*גרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעפססססססססססס*

פורסם

קצר.. קצר מדי

(למה אכלתי אמא!?)

פורסם

קצר ונחמד.

פורסם

עלוב, הייתי חולה והקאתי כל חצי שעה, אז לא יכולתי לנסוע לסבתא לחג, כשכל שאר המשפחה שלי כן נסעה.

בעעעע חג שמח

פורסם

חג טראומתי, הרבה מידע נמחק לי בגלל המדיות של טייייייאאאאאקקקקקקקק...

:'(

ובקשר לאוכל (כי כולכם הרגשתם צורך להזכיר את זה), היה נחמד, פיתה חומוס וקולה....

פורסם

:lol:נחלק את זה לכמה סצנות.

ארוחת חג:

התחילה גרוע, הייתה לא משו, אבל מה שיעשע אותי?

אמא שלי הכינה כרפס :screwy::lol:

יום רביעי:

נסעתי לצוותא, בדרך הייתי צריכה להביא משהו לאיש חביב בתל- אביב, ובאחד הרחובות הצרים מישהו ניסה לעשות רוורס ולא נתתי לו, חברה שלי כולה באוטו:"את לא מאמינה מי באוטו!!!" אני עונה לה:"אפשר לחשוב, עיברי לידר?!" וזה היה עיברי לידר :lol: :lol:

ואז הלכנו לצוותא והיה כל כך כיף אלוהים...

היה כיף בחג, מי יתן והשנה הזו תהיה כל כך מצחיקה ומלאה באהבה לכולנו.

פורסם

בוא נסכם את זה ככה שאתמול שלשלתי יותר מ8 פעמים ואני לא מגזים :-X

פורסם

יותר מדיי פרטים :puke:

פורסם

נסעתי לצוותא, בדרך הייתי צריכה להביא משהו לאיש חביב בתל- אביב, ובאחד הרחובות הצרים מישהו ניסה לעשות רוורס ולא נתתי לו, חברה שלי כולה באוטו:"את לא מאמינה מי באוטו!!!" אני עונה לה:"אפשר לחשוב, עיברי לידר?!" וזה היה עיברי לידר  :lol: :lol:

ואז הלכנו לצוותא והיה כל כך כיף אלוהים...

תני לי לנחש, הרכב שלו היה שרוט וחבוט כולו... או שלא שמתן לב לזה כי :

א. היה לילה.

ב. זה בסה"כ עברי לידר.

ג. זה באמת רק עברי לידר.

אני פשוט זוכר שהוא פעם אחת ניסה להחנות ת'רכב שלו (סיוויק האצ'באק) מול הקיוסק וכולה היתה חבוטה לגמרי...

פורסם

Here it's yummy every evening and every evening it's a holiday because I'm cookin'.

However, it's soon hallooween and my boss and the entire family are going off for a vacation for a week. And me, I'll hitch hike to Heidelberg up north to drink, fuck and fight, and of course - get a kinky costume. ;D

פורסם

ערב חג אצל חבר ארוחה + וודקה גריי גוס , 250 שקל 700 מ"ל. בארץ.

אחרי זה התנחלות אצל חבר.

יום למחרת עבודה..כן אני עובד בחג בעע...בערב מועדון COSMAPOLITAN איזה חרא חדשה שניפתחה באשדוד אם מופע סאדו..בעע לא אהבתי...

מפוצץ באנשים בני 15.

והיום ליער אם המישפחה להנות קצת היה סבבה רצח קצת ברנדי וקצת פרלנדיה...והרבה בשררררררררררר :)

:xyxthumbs:

אהה ובטעות ביום שלישי ניכנתי לאוטו של איזה אחד במקום לאוטו של חבר שלי הוא רצה להרביץ לי ולא הבנתי למה בקיצור סגרנו את זה בשלום.

נ.ב:

אני נוסע עכשיו לבית חולים לתנצל לא יפה..בכל זאת צריך להתחיל בשנה טובה יאלה ביי.

פורסם

איזה חג זה,לא אכלתי עם הסבתא וסבא, סבתא שלי נפלה בלילה בבית על הידיים ושברה אותם וגם את המרפק, עכשיו יקח הרבה זמן עד שהיא תבריא. :-[

חג מבאס,אבל בכל זאת זה גם משהו.

פורסם

היה נחמד...

היום הייתי משעה 12:00 ועד עכשיו ביער בן שמן,היה כיף...3 משפחות..

אני על המנגל..

benshemen2jc.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים