עבור לתוכן

מסיבת שתיה...

Featured Replies

פורסם

אולי הנושא ישמע לכם קצת מצחיק :hat: אבל תנסו לקחת ברצינות...

בקיצור - אני וחברים שלי בני 14 ורוצים לארגן איזה מסיבת שתיה קטנה לעצמנו.....

אני אחראי על האירגון וקבענו שנהיה בערך 10-15 ילדים כל אחד יביא 15 שקל ככה ונקנה שתיה וכל מה שצריך, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם..

אין לנו ממש מושג איזה שתיה לקנות ואם מה לערבב??????? יש דברים שנוכל להשתכר מהם ויהיה לנו יותר טעים מוודקה?? ובערך באותו המחיר כמובן.....

ועם מה הכי טוב לערבב?? ואם יש לכם עוד איזה טיפים איך לעשות את זה יותר טובב אז תנו בקשה...

תודה לעוזרים..

פורסם

קרא את חוקי הפורום

אתם קטינים ::)

פורסם

תפנו לתנובה ולפריגת... אני מאמין שיוכלו לעשות לכם יופי של מחיר על שוקו SHOCK ומיץ ענבים טבעי.

פורסם

תפנו לתנובה ולפריגת... אני מאמין שיוכלו לעשות לכם יופי של מחיר על שוקו SHOCK ומיץ ענבים טבעי.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אולי הנושא ישמע לכם קצת מצחיק :hat: אבל תנסו לקחת ברצינות...

בקיצור - אני וחברים שלי בני 14 ורוצים לארגן איזה מסיבת שתיה קטנה לעצמנו.....

אני אחראי על האירגון וקבענו שנהיה בערך 10-15 ילדים כל אחד יביא 15 שקל ככה ונקנה שתיה וכל מה שצריך, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם..

אין לנו ממש מושג איזה שתיה לקנות ואם מה לערבב??????? יש דברים שנוכל להשתכר מהם ויהיה לנו יותר טעים מוודקה?? ובערך באותו המחיר כמובן.....

ועם מה הכי טוב לערבב?? ואם יש לכם עוד איזה טיפים איך לעשות את זה יותר טובב אז תנו בקשה...

תודה לעוזרים..

למה אתה חושב שאנחנו נעזור לילדים בני 14 להשתכר? אם היית עם קצת שכל היית יודע שאתה לא מסוגל לשתות וכל לגימה מעבר לגבול מסויים תפגע בך פיזית. אני יכול להגיד לך שחבר שלי היה שתיין כבד והוא איבד חצי מהכבד שלו ובמזל הוא לא היה צריך ניתוח להשתלת כבד חדש.

פורסם

היית אמור לכתוב שאתה בן 18 ואז אנשים היו עוזרים בכיף ;D

.P.S

בשום מקרה לא כדאי לערבב משקעות אלכוהוליים.

פורסם
  • מחבר

טוב...............

לנעול

פורסם

וברגע של רצינות, אני לא חושב ש-14 זה הגיל להתחיל לשתות..

פורסם

לא יודע מה איתכם,אבל אם אתם בגיל 14 היתי ממליץ בריזר.

למרות שיש לזה טעם של קריסטל וזה רק 5% אלכוהול.

היתי אתמול אצל הדודים ושיתיתי 6 בקבוקים,זה היה המשקה האלכהולי היחיד שמה חוץ מיין וודקה אז ::)

פורסם

השאלה כאן היא למה?

כאילו מה, אתם חושבים שזה יעשה אתכם "מגניבים"?

רוצים, תשתכרו לחלוטין,תקיאו את נשמתכם ותפגעו בכבד,ותראו בדרך הקשה שזה לא נחמד.

בחיי הילדים של היום ::)

פורסם

לדעתי הדרך הטובה ביותר לא לגעת בשתייה היא להשתכר, ולעשות את זה בגיל צעיר.

אחרי שאני השתכרתי ברוב טיפשותי לא נגעתי יותר באלכוהול בחיים שלי (חוץ מהיין של הקידוש), אני לעולם לא ישכח את הכאב ראש העצום ואת ההקאות שהיו לי.

פורסם

ילדי פוזה.. :kopfpatsch:

פורסם

צריך לדעת איך לשתות ולא לתדלק כמו משאית עד שאתה לא זוכר איך קוראים לך , בדרך כלל לרוע המזל כולם לומדים את זה בדרך הקשה

היית אמור לכתוב שאתה בן 18 ואז אנשים היו עוזרים בכיף  ;D

.P.S

בשום מקרה לא כדאי לערבב משקעות אלכוהוליים.

רואים לפי מה שהוא כתב שהוא רחוק מ18 גם בלי שהוא יציין זאת, חוץ מזה שב15 שקל איצ' אפשר בקושי לקנות משקה אחד איכותי ונורמלי

פורסם

מה עדין לא נעלו?

תמיד לא נועלים עד שאני שם תגובה!

אז עכשיו זה הזמן.

נ.ב: והוא אמר שכל אחד (15) יביא חמש עשרה שקל ואז יהיה להם 225 שקל :nixweiss: :nixweiss: :screwy::silly:

פורסם

ROFL !!! :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים